SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:22:34
Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme kurumu (TKDK) tarafında Süt Sığırı yetiştiriciliği bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Fırat Kalkınma Ajansı'nda gerçekleştirilen toplantıya Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi hocalarından Prof. Dr Halil Çerçi, Prof. Dr. Orhan Özbey, Prof Dr. Tolga Karapınar tarafından üreticilere bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Orhan Özbey, ‘’Sürü yönetiminin sığırcılık işletmelerinde özellikle süt sığırcılık işletmelerinde tüm işlerin bir plan, bir düzen ve disiplin içinde yürütülmesidir.

Çerçi, genelde destek alanlar gerçekten yetiştirici olsa hiçbir bir problem yok. Yetiştirici kendisi ahırın başında duruyor ve olması gereken bir yetiştiricinin yapması gereken ne kadar unsur varsa hepsini yerine getiriyor. Fakat son zamanlarda teşvik noktasında alanlar, genellikle teşviklerin cazip olmasından dolayı ikinci, üçüncü iş olarak, bir de bir işletmeme olsun bu iş karlı bir iş diye noktasında yaklaştıkları zaman genelde işletmeler istediğimiz verimi alamamaktalar. İstediğimiz karı elde edememekteler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız