SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilgilere İnternetten Ulaşılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:37:42
Bilgilere İnternetten Ulaşılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yılmaz, e-SGK'dan yararlanılmasını istedi.

Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Vatandaş odaklı olarak yapılan değişimlerle alakalı olarak basına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Vatandaşlarımız malatyasgk.gov.tr adresinin hayata girmesiyle Sosyal Güvenlikle ilgili ulaşmak istedikleri tüm bilgi ve belgelere ulaşabilme imkanı getirilmiştir. Vatandaşlarımız bu sayede kurumumuza gelmeden de 7 gün 24 saat internet sitemizden e-SGK uygulamaları ile birçok hizmetimiz hakkında bilgi alabilecekler. E-SGK uygulamaları ile Tescil kaydı tespiti, Emekli aylık bilgisi ve kesintileri, Hizmet bilgileri, provizyon sorgulama ve GSS tescil sorgulama gibi işlemler yapılabilmektedir. Yine paydaşlarımız İnternet sitemizde Online işlemler menüsünde bulunan iletişim formunu doldurarak bize önerilerinizi iletebilirler. Online işlemlerde ayrıca Sağlık aktivasyon formu ve Soyadı güncelleme formları da paydaşlarımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.

İl Müdürü Yılmaz, ”İnternet sitemizde kurumumuzda kullandığımız form ve dilekçeler de bulunmaktadır. Yine vatandaşlarımız yönelik olarak güncel haberler ve duyurular da bulunmaktadır” diye konuştu.

Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde de vatandaşlara yönelik olarak yapılan değişimlerden bahseden İl Müdürü Yılmaz, “Bizler burada vatandaşlarımızın daha hızlı, adil ve kaliteli hizmet almaları için varız. Vatandaşlarımız için Kurumumuz giriş katını yeniden dizayn ederek hizmete açtık. En çok ziyaret edilen birimlerimizi ön plana çıkarttık. Paydaşlarımız almış oldukları hizmetten memnun oldukları zaman bizlerde mutlu oluyoruz. Vatandaş memnuniyeti bizim vazgeçilmezimizdir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız