SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilgisayarla Ödüllendirildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:44:34
Bilgisayarla Ödüllendirildiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği 16-22 Mart Niyazi Mısri Haftası münasebeti ile Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi, Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi ve Eşref Bitlis Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen ve Emine Işınsu tarafından kaleme alınan “Bukağı” kitabı en iyi özet çıkarma yarışması sonuçlandı. 

Şifre Yayınları Koordinatörü Naci Eroğlu ve Bilim Koleji Edebiyat Öğretmeni Berkant Perktaş tarafından değerlendirilen eserler arasında; Eşref Bitlis Anadolu Lisesi'nden Songül Apaydın “Bukağı” adlı eseri ile Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Emine Tozal “Gölgeler Diyarından Bir Nur ve Niyazi Mısri; Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi’nden Zeynep Çarıkçı’nın “Çağın Evliyası” adlı eserler birinci oldu.

Her üç okuldan en iyi özetleri çıkaran öğrencilere Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım 16-22 Mart Niyazi Mısri Haftası münasebeti ile düzenlemiş oldukları bu etkinlik ile amaçlarının Malatya’lı ünlü bir değeri gençlerimize tanıtmak olduğunun altını çizdi.

Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Kara ise , “Malatya’ya ait değerleri bizlere ve gençlere anlattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Eşref Bitlis Anadolu Lisesi Müdürü Recep Örnek de, bu etkinlik ile öğrencileri okumaya sevk ettiği için emeği geçenlere teşekkür etti.

Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi Kimya Öğretmeni Murat Çalışkan okullarının adını bu şahsiyetten aldığını söyleyerek, ”Bizim için bu yarışma daha anlamlı oldu. Kent Konseyine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından derece yapan öğrencilere tablet bilgisayarları takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız