SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilgiyurt'tan 8 Köy Okuluna Yardım

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesinde bulunan Özel Bilgiyurt Koleji'nce "Orada Bir Köy Var" sloganıyla köy okullarına ve öğrencilerine destek amacıyla başlatılan kampanyada, Yeşilyurt ilçesine bağlı 8 köy okulu ve öğrencilerine malzeme ulaştırıldı.

Kampanya ve toplanan malzemelerin teslimi dolayısıyla düzenlenen törenlere ilişkin olarak okul yetkilileri şu bilgiyi verdiler:

"2006-2007 eğitim öğretim yılında eğitim sektörüne hizmet vermeye başlayan ve Anadolu lisesi programını uygulayan Bilgiyurt Koleji açıldığı günden bugüne adını çeşitli sosyal ve sportif faaliyetlerle duyurmaktadır. Verdiği eğitim ve öğretimin yanında yapılan faaliyetler öğrencilerin her yönden gelişmesini sağlamaktadır.

Bilgiyurt Koleji'nin "Orada Bir Köy Var" adı altında düzenlediği yardım kampanyası öğrenci ve velilerden büyük destek gördü.Yardım kampanyasına 10.000 YTL nin üzerinde maddi yardım yapıldı.

Bu kampanya dahilinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Ortaköy, Öncü, Aşağıköy, Salkonak, Karlık, Sarsı, Gölkömü ve Gözene ilköğretim okullarına yardımlar 22-23 Kasım tarihlerinde ulaştırıldı.

İlk gün, yedi okula toplanan yardımlar Ortaköy ilköğretim Okulu'nda diğer okulların öğrencilerinin katılımıyla yapılan törende öğretmenlerine teslim edildi.

İkinci tören ise Gözene ilköğretim okulunda gerçekleştirildi.Her iki törene de katılan Yeşilyurt kaymakamı Erkan Bulgan, İlçe Milli Eğitim Müdürü,İlçe Emniyet Amiri yapılan yardımları okul müdürlerine ve öğretmenlerine teslim ettiler.

Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan yardımların dağıtımı sırasında yardımın önemine ve gereğine dayalı bir konuşma yaparak bu tür kampanyaların devam etmesi gerektiğini vurguladı.

4 Televizyon, 3 yazıcı, projeksiyon, sağlık malzemeleri, giysi, kırtasiye, malzemeleri ve kitaplardan oluşan paketler dağıtılırken duygusal anlar yaşandı.

Törende, konuklara döner, çeşitli yiyecekler ve meyve suyu ikram edildi. Öğrenci ve öğretmenler müzik eşliğinde eğlenirken yardım töreni şenlik havasında sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız