SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bilinçli Bir Gençlik Geliyor"

0
Güncellendi - 2016-09-05 19:46:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bunlar farkında değil dediğimiz bir dönemde, gençlerimizin bizden fazla vatan aşkıyla o tanklara göğüslerini nasıl siper ettiklerini gördük. Çok büyük bir gençlik geliyor. Vatanı, ülkeyi teslim edeceğimiz, emanet edeceğimiz çok bilinçli bir gençlik geliyor.” dedi.

Çalık,  AKP Malatya İl Gençlik Kolları ve İlçe Gençlik Kolları yöneticileri ile toplantı yaptı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydoğan ile İlçe Gençlik Kolları Başkanları da katıldı.

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydoğan, “15 Temmuz gecesi gibi melun bir geceden geçtik. Hepimiz burada büyük sınavlar verdik. Başta büyüklerimiz olmak üzere durdukları için, genç kardeşlerimize de 1 ay boyunca sabahlara kadar meydanlarda demokrasi nöbetin de bulunduğunuz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da “15 Temmuz’da da gerçekten çok iyi hazırlanmış, birçok ajanın içinde barındığı, farklı FETÖ terör örgütünün dışında bir takım oluşumlarında buna destek verdiği, aslında bunları bu kuklaları oynatan perde gerisindeki güçlerle birlikte gerçekten ülkemize kurulmuş çok büyük bir tuzaktı. Netice itibariyle iç savaşın planlandığı, ülkemizin parçalanmak istendiği bir darbe girişimiydi. Bunu çok iyi algılamamız gerekiyor, biz biraz daha çabuk unutabiliyoruz, çabuk hoşgörü iklimine girebiliyoruz. Halk olarak da, fert olarak da, eğer ülkemizin geleceğini düşünüyorsak, gençlerimizi gelecek nesilleri düşünüyorsak üzerimizde bir vebal varsa bu hesabı sormak zorundayız. Aksi takdirde yine birileri çıkacak, geçmişte sorulmadığı için bu ülkeye ihanet etme cesaretini gösterecek. PKK ve FETÖ terör örgütlerine yönelik sürdürdüğümüz mücadeleyi mutlaka her geçen gün bir kademe arttırarak devam ettirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

“BİLİNÇLİ VE ŞUURLU BİR GENÇLİK VAR”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, darbe girişimi karşısında dik duran tüm gençlere teşekkür ettiğini belirterek, “Her şeyin farkında olan, vatan sevgisinin, bayrak sevgisinin, toprak sevgisinin ve ezan sevgisinin, Allah sevgisinin yüreklerinde ne kadar var olduğunu fark etmiş olmak bu darbe girişimindeki bizim gençlerimiz adına en önemli sevincimiz ve mutluluğumuz oldu. 15 Temmuz gecesi, AK Parti Gençlik Kolları başta olmak üzere bütün gençlerimizi caddelerde görmüş olmak bu darbe girişiminin ülkemize en önemli kazanımıdır. Çok büyük bir travma yaşadık ama bu travmadan krizleri fırsata çevirmemiz gerekiyor. Bu krizlerde yaşadığımız bu travmada en büyük kazanımımız gençlerimizin vatanını ne kadar sevmiş olduğunu gördük, bayrağını ne kadar sevdiğini gördük, demokrasiye ne kadar sahip çıktığını gördük, Cumhurbaşkanımıza nasıl sahip çıktığını gördük. Binlerce kere şükürler olsun, böyle bilinçli ve şuurlu bir gençlik var.  Bunlar farkında değil dediğimiz bir dönemde, gençlerimizin bizden fazla vatan aşkıyla o tanklara göğüslerini nasıl siper ettiklerini gördük. Çok büyük bir gençlik geliyor. Vatanı, ülkeyi teslim edeceğimiz, emanet edeceğimiz çok bilinçli bir gençlik geliyor.”şeklinde konuştu.

“ŞAPKASINI ALIP GİDEN GEÇMİŞ DÖNEMİN SİYASETCİLERİ ARTIK YOKTUR”

Çalık şunları söyledi:

“40 yıldan bu yana en ince kılcal damarlarımıza kadar giren bu terör örgütünün diğer terör örgütlerinden hiçbir farkı olmadığını, tekraren ve teyiden söylüyorum, kılık değiştiriyorlar. Bazen adına PKK, bazen adına, DEAŞ, bazen adına FETÖ diyorlar. En önemli sebep, bu ülkenin birliği, dirliği, beraberliği, gelişmesi ve büyümesidir. Ekonomimiz büyümeye devam ediyor. Demokrasimiz istikrarına devam ediyor. Şapkasını alan geçmiş dönemin siyasi parti liderleri yok artık. Ülkesine güvenen, milletine güvenen bir Türkiye var. Büyüyen, gelişen ve her geçen gün büyümeye devam eden bir Türkiye var.  15 Temmuz gecesi siz tarih yazdınız. Tarihe altın harflerle gençliğimiz adını yazdırdı. Bunu çok samimiyetle söylüyorum; gittiğim her yerde, her ortamda o gençliği gördüm. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 15 Temmuz geçti ama gelmeyecek diye bir garantimiz yok. Bu vesile ile hepinizin teyakkuzda olması lazım. Bir daha bu ülkeye darbe yapmaya hiç kimse cesaret edemeyecek.”

Bülten

öznurçalık

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız