SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bilişim Akademisi Kuracağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi Başkanı Mesut Özbaysar, Birleşmiş Milletler (BM) işbirliği içerisinde bilgisayar projesi yapacaklarını söyleyip, "Malatya'da çok yakında Bilişim Akademisi kuracağız. Bilişim alanında Malatya'nın gelişim sürecine hız kazandıracağız" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da yaptığı konuşmada, "Bizim gençliğimiz ile şu anki gençlik arasında büyük fark var. Biz gençlikte futbol oynardık, siz bilişimi takip ediyorsunuz. Malatya'nın geleceğini oluşturmada çabalarınız var. Bizler buraları yavaş yavaş sizlere terk edeceğiz. Sizlerin var olması, geleceğimize umutla bakmamıza sebep oluyor. Sizleri tebrik ediyorum" diyerek, İl Genel Meclisi olarak her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ziyarete, İl Genel Meclisi katip üyesi ve Yerel Gündem 21'de görevli olan Ali Aydoğan, Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi Başkanı Mesut Özbaysar, Başkan Yardımcısı Ömer Konakçı, meclis yürütme kurulu üyeleri Nimet Hamamcı, Emine Yılmaz, Fethahmet Ergin, Meltem Omaç, Abidin Ayla ve Mehmet Bozdemir katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız