SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilişimciler Üniversitede

A- A+ PAYLAŞ

11 Ekim-5 Kasım 2010 tarihleri arasında Malatya’nın kalkınmasına yönelik araştırma yapmak üzere Malatya'ya gelen 14 IBM uzmanı İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik'le görüştü.

Görüşmeye ilişkin üniversiteden yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Merkezi ABD’de olan, dünyanın en büyük bilişim teknolojisi şirketi IBM Üniversitemize gelerek Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret ettiler.

IBM Kurumsal Hizmet Gücü Projesi kapsamında 11 Ekim-5 Kasım 2010 tarihleri arasında Malatya’nın kalkınmasına yönelik araştırma yapmak üzere ilimize gelen 14 IBM uzmanını Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik senato odasında ağırladı.

İnönü Üniversitesi ile ilgili bilgiler vererek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, 35 yaşında olan İnönü Üniversitesi’nin ülkemizin saygın üniversitelerinden biri olduğunu vurgulayıp hedeflerinde ise gelişimini her alanda tamamlayarak uluslararası saygınlığı olan bir üniversite olmaktır, dedi. Uluslararası birçok üniversiteyle işbirliği yaptıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, bu sene ilk olarak yabancı uyruklu öğrenci aldıklarını da belirtti.

Proje Müdürü Özlem Çalışkan ise 14 IBM uzmanının gönüllü olarak Malatya’da gerçekleştirecekleri çalışmalar ile ilgili şu bilgileri verdi: “Ekip Malatya’nın kalkınması için dört hafta boyunca gönüllü hizmet sunacak ve Malatya Valiliği'nin ana koordinasyonunda Fırat Kalkınma Ajansı'nda Ajans personeli ve Kayısı Akreditasyon Kurumu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası gibi yerel kurumlar ile çalışacaktır.”

Yapılan konuşmaların ardından İnönü Üniversitesi tanıtım film izlendi ve ziyaret daha sonra karşılıklı soru cevap şeklinde sona erdi. Yapılan konuşmaların ardından İnönü Üniversitesi tanıtım film izlendi ve ziyaret daha sonra karşılıklı soru cevap şeklinde sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız