SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Billboard Kavgası!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Yönetim Kurulu, iptal edilen olağanüstü kongre öncesi yaşananlar üzerine bir açıklama yaptı.

Billboardların ihaleye çıkarılıp kiraya verilmesi içerikli kararın bir firmanın başvurusuyla tıkandığı anlatılan açıklamada şöyle denildi:

“Bilindiği üzere, Malatyaspor Kulübü geçen sezon çok ciddi maddi sıkıntılarla karşı karşıya gelmiş, Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz ve Sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın’ın maddi ve manevi destekleri ve kulübümüz yönetimi, teknik ve futbolcu kadrosu ve personelinin özverili gayretleri ile büyük tehlikelerden kurtarılıp bugüne gelmiştir.

Malatyalıların özlediği ve gurur duyacağı bir Malatyaspor için bir maddi kaynak temini önem arz etmektedir. Bunun için gerek Sayın Valimiz gerek Belediye Başkanımız gerekse Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz çok ciddi çaba sarf etmektedir. Tüm kamuoyunun bildiği gibi son 2 aydan beri Malatyaspor’un yeni sezona hazırlanması noktasında maddi kaynak arayışına girilmiştir. Bu doğrultuda Sayın Belediye Başkanımız ve meclis üyeleri, Malatya Belediyesinin reklam amaçlı kullanılan billboardlarına ilişkin meclisten alınan karar doğrultusunda bunların Belediye Encümeni tarafından ihaleye çıkartılarak kiraya verilmesi süreci başlatılmıştır. Bu süreç başlamadan Malatya’nın kafelerinde ve kapalı kapılar ardında süreci baltalama ve yok etme adına birileri harekete geçmiş, Malatyaspor’umuza ve Malatya’ya kötülük etmeye başlamışlardır.

Malatya’nın bu ihaleden ne beklenti ve faydası olabilir diye düşünülebilir. Bu ihaleyi yasal şartlar çerçevesinde ve şartnamesine uygun olarak alacak firmalar belli olmamakla birlikte, herkes bu ihalenin alınması halinde elde edilecek gelirden katkı beklemektedir. Ne yazık ki, üzülerek belirtmek isteriz ki, birileri Malatyaspor’un bu sezon da maddi sıkıntılardan kurtulmasını istememektedir.

Bir yandan sokakta, kafede Malatyaspor için her şeyi yapmaya hazırız diyenler, diğer yandan .. firması adına hareket edip buna siyasi gücünü katıp iktidar partisi meclis üyesi bir kişinin yakını olan .. firmasını kollayarak, Malatyaspor’un da gelir elde edebileceği bir kaynağı bu kişinin yakınının şirketine ihalesiz almak istemektedirler. Bu kişiler Malatyaspor’a yapılabilecek en büyük kötülüğü yapmaktadırlar. Bu amaçla, Malatya Belediyesinin almış olduğu meclis kararının iptali için ilimizde iştigal eden .. reklam ve tanıtım firması yetkilileri, Elazığ Barosundan, aynı zamanda eski Elazığspor yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü bir avukat tutarak, Malatya Belediyesinin meclis kararının iptalini, iptal kararı verilinceye kadar da Malatya Belediyesinin bu yöndeki tüm işlemlerinin durdurulmasını talep etmişlerdir. Dilekçe ve içeriğinde, Malatya Belediyesinin almış olduğu bu kararın, Malatyaspor Kulübüne verilmek amacıyla alınmış bir karar olduğundan bahsedilerek, şikayet dilekçesinin tüm paragraflarında alınan kararın Malatyaspor Kulübüne gelir sağlamak amacıyla hazırlandığı belirtilmekte, hukuka aykırılığı ileri sürülmekte ve .. firmasına ihalesiz olarak verilmesi talep edilmektedir.

Kafelerde ve kulis çalışmalarında ‘biz Malatyaspor için her şeyi yapmaya hazırız’ ama ne yazık ki davranışları bunun aksini gösteren ikiyüzlüleri kamuoyu önünde şiddetle kınıyoruz. Tüm bu olumsuzlukların cereyan ettiği bir ortamda ve hangi şartlarda Malatyaspor Kulübüne hizmet etmeye gayret gösterdiğimizi kamuoyunun takdirine arz ediyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız