SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bilmeyen Var mı?!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:02
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Türkiye NATO toprağıdır’ şeklindeki sözlerini eleştirerek, “Sayın Başbakan bu kürsüye geleceksiniz ve Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarından ve parlamentosundan özür dileyeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin toprakları NATO’nun toprakları değildir” dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2013 yılı bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmada hükümetin dış politikasına yüklendi. 

Malatya Kürecik’e kurulan radar istasyonunu da eleştiren Kılıçdaroğlu, “Sözde İsrail’e karşılar. Allah aşkına, kapalı kapılar ardında İsrail ile yaptığınız pazarlıkları niye gelip burada anlatmıyorsunuz? Niçin gelip anlatmıyorsunuz bunu? Kürecik’e kurulan o kalkanın İsrail kalkanı olduğunu bilmeyen mi var? NATO tesisiymiş. Ee NATO yetkilileri diyorlar ki, 2014 yılına kadar bizim bunu alma şansımız yok diyor zaten. Ama siz halka doğruları söylemeyeceksiniz.”

“SAYIN BAŞBAKAN, ÖZÜR DİLEYECEKSİN”

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın ‘Türkiye NATO toprağıdır’ şeklindeki sözlerine de sert tepki gösterdi. Başbakan’ı özür dilemeye çağıran Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Sayın Başbakan’ın söylediği bir laf daha var; ‘Türkiye NATO toprağıdır’ Sayın Başbakan bu kürsüye geleceksiniz ve Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarından ve parlamentosundan özür dileyeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin toprakları NATO’nun toprakları değildir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız