SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİLSAM Öğrenci Sempozyumu

0
Güncellendi - 2016-11-08 21:57:55
BİLSAM Öğrenci Sempozyumu
A- A+ PAYLAŞ

BİLSAM Kurtuba Akademi tarafından gerçekleştirilen ve 5 Kasım’da başlayan “Geçmişten Günümüze İnsanoğlunun İdeal Arayışı” temalı III. Ulusal Öğrenci Sempozyumu sona erdi.

Sempozyum, Kurtuba Akademi mezunu olan ve hâlihazırda Marmara Üniversitesinde Yüksek Lisans yapan Zehra Öztürk’ün Kurtuba Akademi’nin vizyonu, misyonu ve tarihsel sürecini anlattığı açılış konuşmasıyla başlayan sempozyumda BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ile İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay da birer selamlama konuşması yaptılar.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen sempozyuma, 15 farklı üniversiteden lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katıldı. BİLSAM Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve 2 gün süren oturumlar boyunca Sosyal Bilimlerden İslami İlimlere, Şehir ve Medeniyetten Estetik ve Mimariye, Eğitim ve Kültürden Birey ve Topluma birçok alanda bildiriler sunuldu. 6 oturum şeklinde gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımın olduğu sempozyum boyunca toplam 24 bildiri sunuldu, oturum sonları ve aralarda verimli müzakere ve tartışmalar gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, akademisyenlerden Doç. Dr. Mehmet Önal, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Sağlam ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sağlam ile eğitimcilerden Yelda Polat ve Ferman Salmış gibi isimlerin oturum başkanlığı yaptığı sempozyum ikinci günün sonunda gerçekleştirilen değerlendirme oturumuyla son buldu. Sempozyumun sonunda bildiri sunan öğrencilere katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bülten

bilsam1

bilsam

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız