SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİLSAM'dan Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi Derneği (BİLSAM) tarafından dizi etkinliklere başlanacağı bildirildi.

Malatya BİLSAM tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "Günümüzde "üçüncü sektör" olarak tanımlanan ve ülkelerin en önemli "sosyal sermayesi" kabul edilen sivil toplum kuruluşlarının her geçen gün önemini ve etkinliğini arttırdığı bir dönemde yaşıyoruz. Bu çerçevede BİLSAM, kişilik ve özgüven sahibi, sosyal zeka ve iletişim becerisi açısından gelişmiş; içinde yaşadığı toplumun değerleriyle barışık; ülkesini seven; çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış bir neslin
yetiştirilmesine katkı sağlamak amaçlı gerek gençlere gerekse yetişkinlere yönelik çok sayıda faaliyet başlatmıştır. Bu çalışmalardan biri de BİLSAM Akademi Seminer Programlarıdır. Bu projenin amacı, belirli konularda formasyon sahibi insanlarımızla kendini geliştirmek ve öğrenmeye devam etmek isteyen insanlarımızı özgür ve formalitelerden uzak bir ortamda bir araya getirerek ilimizin insan kaynağının gelişimine katkı sağlamaktır" denildi.

"BİLSAM Akademi seminer programları güz ve bahar olmak üzere iki dönem şeklinde gerçekleştirilecek ve her dönem sekiz hafta sürecek. 10 başlık altında açılacak ve haftada bir saat olmak üzere 15 Ekim - 15 Aralık tarihleri arasında yapılacak seminerler, alanında liyakat ve ehliyet sahibi akademisyen, eğitimci ve kanaat önderi tarafından yürütülecek.

Açıklamanın son bölümünde şunlar belirtildi:

"Seminerlerimiz ücretsizdir. Seminerlerimize okur yazar olan ve 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilecektir.
Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Her seminerin kontenjanı 30 kişi olup program sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız