SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİLSAM'ın Genel Kurulu Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:23:44
BİLSAM'ın Genel Kurulu Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

BİLSAM 6. Olağan Genel Kurulu, BİLSAM Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 

BİLSAM üyesi Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MASKİ Daire Başkanı Murat Nalçacı, Tabipler Odası Başkanı Ahmet Kızılay ve üyeler Genel Kurulda hazır bulundular. 2 yılda bir gerçekleşen Genel Kurul, BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Tav’ın açış konuşmalarıyla başladı. Toplantı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Divan oluşumu ile başlayan toplantının başkanlığını BİLSAM üyesi olan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yaptı. Başkan yardımcılığını Onur Güneş yürütürken, katip üyeliklerine ise Metin Benli ve İlhami Polat seçildi. Divan heyetinin seçiminden sonra toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Tav’ın faaliyet raporunu okuması ve görüşmeye açması ile devam etti. Mali tabloların okunması ve görüşmeye açılmasından sonra kurul, dernek yönetim ve denetim kurulunun asil ve yedek üyelerin seçimi ile son buldu.

BİLSAM 6. Olağan Genel Kurulu sonucu Yönetim ve Denetim kurulu asil ve yedek üyeleri şu isimlerde oluşuyor:

Yönetim Kurulu ( Asil): Zekeriya Tav, Gökhan Tuncel, Celalettin Ercan, Yılmaz Alaca, Mehmet Koç, Temel Aşıcı, Hakan Hadiç, Sinan Akıncı, Onur Güneş. Yönetim Kurulu (Yedek) listesi ise Yasin Ekinci, Metin Benli, Murat Sezik, Yelda Polat, Ayşe Akıncı, Ayşegül Toprak, İbrahim Gezer, Abuzer Yetiş, İsa Akgül. Denetim Kurulu (Asil): Necip Cengil, İdris Fırat, Şükrü Aslan. Denetim Kurulu (Yedek): Enver Aydın Acar, İlhami Polat, İsmail Pektaş.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız