SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİLSAM'ın Genel Kurulu Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
4. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin (BİLSAM) İl Özel İdaresi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kuruluna,   AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Cemal Akın, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Belediyesi Kültür Müdürü Murat Nalçacı, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra BİLSAM üyeleri katıldı. 
 
"ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTILAR"
 
Milletvekili Öznur Çalık yaptığı konuşmada, "Hem eğitimde hem iş dünyasında kanaat önderleri tarafından oluşan BİLSAM'ın Malatya'nın çok önemli eksikliğini gireceğini düşünmekteyiz. Kurulduğu günden itibaren de Malatya'ya çok ciddi anlamda yön veren bir ekip oldular. Çok önemli çalışmalar yaptılar ve bizlerde bunları tek tek irdeleme imkanına sahip olduk. Yapılan çalışmalarda gerçekten bizim eksikliklerimizi fark etmemizi sağladı. Güzel olanda bunları kırmadan, incitmeden ve alternatif üreterek sunmalarıdır. Ben Malatya'nın böyle bir elit, aydın grubuna sahip olmasından dolayı çok mutlu ve gururluyum" dedi. 
 
"PROJE ÜRETME YETENEĞİNE SAHİBİZ"
 
BİLSAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, merkezin çalışmaları ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Gezer konuşmasında, "İlimiz ve bölgemizde en önemli insan kaynağı havuzlarından birini oluşturduk. Üniversite toplum işbirliğinin en somut ve anlamlı örneği olduk. Yayın üretme yeteneği kazandırdık. İlin üniversiteden sonra en çok bilgi üreten kurumu olduk. Yerel, bölgesel ve ulusal boyutta proje üretme yeteneğine sahibiz. Büyük ölçekli organizasyonları yapma tecrübesine sahibiz." ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların sonrasında seçime geçildi. BİLSAM'ın başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer dışında herhangi bir adayın çıkmadığı seçimde, Gezer, oy birliğiyle tekrar başkanlığa seçildi. Prof. Dr. İbrahim Gezer başkanlığındaki BİLSAM yönetimi şu isimlerden oluşuyor; "Ahmet Kızılay, Abuzer Yetiş, Zekeriya Tav, Sinan Akıncı, Ahmet Küçük, İbrahim Türkmen, Enver Aydın Acar ve İlhami Polat." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız