SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİLSAM'ın Kongresi Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-09-12 03:41:55
BİLSAM'ın Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM)’nin, 7. Olağan Genel Kurulu, BİLSAM Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

2 yılda bir gerçekleşen Genel Kurul, BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gezer’in açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmasında Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çeken Gezer, Sivil Toplum Kuruluşlarının günümüzde toplumların artık en önemli sermayesi olarak kabul edildiğini kaydetti. Toplumların gelişmesinde Sivil Toplum Kuruluşlarının büyük pay sahibi olduğunu da aktaran Gezer, BİLSAM’ın da kurulduğu günden bu yana kültürel, sosyal ve eğitim alanına büyük hizmetlerde bulunduğunu aktardı.

Gezer, son olarak Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, kurula katılanlara teşekkür etti.

Toplantı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Divan oluşumu ile devam eden Genel Kurulda Divan Kurulu Başkanlığını iş adamı Basri Yaşar yaptı. Başkan Yardımcılığını mali müşavir Ramazan Yakıcı yürütürken, divan üyeliklerine ise Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer ve eğitimci Ferman Salmış seçildi.

Divan heyetinin seçiminden sonra toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gezer’in faaliyet raporunu okuması ve görüşmeye açması ile devam etti.

Mali tabloların okunması ve görüşmeye açılmasından sonra kurul, dernek yönetim ve denetim kurulunun asil ve yedek üyelerin seçimi ile son buldu.

BİLSAM 7. Olağan Genel Kurulu sonucu Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu (Asil), Emin Çelebi, Haluk Cömertoğlu, Işıl Arpacı, İbrahim Gezer, Metin Benli, Onur Güneş, Tahsin Öner, Yaşar Bulgurlu, Yelda Polat.

Yönetim Kurulu (Yedek), Sinan Akıncı, İlhami Polat, Ayşegül Toprak, Deniz Akdeniz Topçu, Zeynep Doğruyol, Mehmet Sağlam, Hasan Toman, Abdulbasit Özlük, Mikail Özkaya.

Denetim Kurulu (Asil), Ramazan Yakıcı, Yasemin Katı, Ramazan Koç.

Denetim Kurulu (Yedek), Zeynep Doğan, Büşra Babacan Akgül, İlyas Karabekmez.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız