SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİLSAM'ın Konuşmacısı Ramazanoğlu

0
Güncellendi - 2017-12-24 19:43:40
BİLSAM'ın Konuşmacısı Ramazanoğlu
A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu, Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM)’nin seri konferanslar dizisi kapsamında bu haftaki konuğu yazar Yıldız Ramazanoğlu oldu.

BİLSAM Konferans Salonunda gerçekleşen ve “Müslüman Dünyanın Sineması” konusunun ele alındığı konferansa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. "Derin Siyah", "Bağdat Fragmanı", "İkna Odası", "Angelika", "Adem’in Cevap Vermesi" gibi eserlerin sahibi olan ünlü yazar Ramazanoğlu burada yaptığı konuşmada Malatya’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, kendisini ağırladığı için BİLSAM’a teşekkür etti. Müslümanların ve Müslüman dünyasının yıllarca sinema sektöründe kötü gösterildiğine işaret eden Ramazanoğlu “Sinemada öyle bir algı oluşturuldu ki, örneğin Müslüman uçak kaçırıyor, bomba patlıyor, adam öldürüyor. Müslümanları sinema ile bütün dünyaya kötü gösterdiler” diye konuştu.

Ramazanaoğlu konferansın sonunda katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırdı. Konferansa BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha

[caption id="attachment_233093" align="alignnone" width="650"] BÝLGÝ YOLU, EÐÝTÝM KÜLTÜR VE SOSYAL ARAÞTIRMALAR MERKEZÝ (BÝLSAM)’NÝN SERÝ KONFERANSLAR DÝZÝSÝ KAPSAMINDA BU HAFTAKÝ KONUÐU YAZAR YILDIZ RAMAZANOÐLU OLDU. (SELÇUK DÖNMEZ/MALATYA-ÝHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız