SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bin 100 Su Deposu Temizlendi, Bakımı Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-10-06 03:29:40
Bin 100 Su Deposu Temizlendi, Bakımı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü mevcut 1248 adet deponun temizlenmesi, otomatik klorlama sistemi, izolasyonu ve bakım onarım işlemlerini yaparak içmesuyunun sağlıklı bir şekilde musluklara ulaşmasını sağlıyor.

“1100 Adet Depo Temizlendi”

Türkiye’nin en kaliteli içmesuyunun Malatya halkına sunulduğunu ifade eden Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “Gündüzbey’de bulunan kaptajdan gelen su, depolardan vatandaşımızın musluklarına ulaştırılıyor. Malatya genelinde toplamda 1248 adet su depomuz var. Depolarımızın düzenli olarak temizlik bakım onarım işlemlerini yapıyoruz. 1100 depomuzun bakteriyolojik arındırıcı malzemeler ile temizliğini yaptık.” dedi.

“170 Adet Deponun Bakım-Onarımı Tamamlandı”

Su depolarının bakımına son derece önem verdiklerini belirten Genel Müdür Özdemir, “ Mevcut depolarımızı koruyor ve ihtiyaç olan bölgelere su deposu inşa ediyoruz. Bu kapsamda 170 adet su depomuzun manevra odasındaki vanaları değiştirip, sıva boya işlemleri yapıldı. 3 bileşenli yalıtım malzemesiyle sızdırmazlık işlemleri tamamladık. Depolarımızın etrafını tel örgülerle çevreleyerek gerekli güvenlik önlemleri aldık. ” diye konuştu.

“308 Adet Deponun Otomatik Klorlama Sistemi Yenilendi”

Özdemir, açıklamasını “Klorlama kapsamında ilçe merkezleri ve eski belde belediyesi olan mahallelerimizde klor sistemlerini tamamen yeniledik. Klor depo kapasiteleri arttırıp köy ve mezralar ile birlikte toplam 308 adet yeni otomatik klor sistemleri kurduk. Köy ve mezralarda kurulum ve yenileme işlerimiz devam etmektedir. Malatya genelinde yatırımlarımız devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” sözleriyle tamamladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan doğan (6 yıl önce)
    inönü mahallesi cihangir sokağa kuyu suyu veriyorsunuz su kireçli tatsız bir su cay bile demlenmiyor bidonlarla evlere su taşıyoruz veya hazır su alıyoruz malatyanın sokaklarının suyunu emen kuyu sularına verıyorsunuz kloru bu suyuda çavreyolunun altına veriyorsunuz ve etrafı su kaynakları ile dolu malatyada bizleri su taşımaya mahkum ediyorsunuz hiç olmazsa etrafımızdaki barajlardan arıtarak evlerimize su verebilirsiniz anlamadığım bir olayda yanıbaşımızda bulunan esenlik evlerine kapuluk suyu veriliyor bize neden kuyu suyu veriliyor.sayın başkanlarım çakır ve polat bu sunun cözümünü bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla