SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bin 250 Kişiye İftar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bin 250 kişiye iftar yemeği verdi. Dernek ayrıca bayram dolayısıyla gıda paketi dağıttı.

Sultan Sarayı'nda verilen iftar yemeği öncesinde Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne kayıtlı 340 aileye iftar paketi ve bayram alışveriş çeki verildi. İftar programında konuşma yapan TBMM İdari Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bu derneği kuran herkesi kutluyorum. Gerçekten çok karlı bir iş yapmışlar. Çünkü Rabbim Kur'an-ı Kerim'de dul ve yetimlerle ilgili çok buyrukları var. Dolayısıyla bu kardeşlerimiz çok karlı bir
işe girişmişler. Ben kendilerini kutluyorum. İnşallah bundan sonraki faaliyetlerinde bizlerde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Dernek Başkanı İhsan Çolak ise, iftar programlarının geleneksel hale geldiğini ifade ederek, "Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yetim günü olarak adlandırdığımız ve geleneksel hale gelen iftar yemeği programımızın üçüncüsünü düzenledik. Şampiyon Arçelik 340 ailemize gıda paketi, çarşı market, Pazar Market ve Aslanlar Market de alışveriş çeki bağışında bulundu. Bu gece derneğimize kayıtlı ailelerin çocuklarıyla birlikte toplam bin 250 kişiye de iftar yemeği verdik" diye konuştu.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı da kısa selamlama konuşmasında, veren el ile alan eli buluşturan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerine teşekkür edip, özellikle Ramazan ayında yetimlerin unutulmaması gerektiğini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız