SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bin 496 Adet Ağaç Dikildi

0
Güncellendi - 2017-05-12 11:41:24
Bin 496 Adet Ağaç Dikildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, bin 500 dolayında ağaç dikti. Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yusuf Özal Caddesi, Fahri Kayahan Bulvarı, Kuyuönü, Kanalboyu, Çevre Yolu, Bentbaşı Mahallesi Okul Sokak, Ergenekon Köprü girişine toplam 1496 adet ağaç dikti. Dikilen ağaçlarını küçük bir kısmı da ilçe merkezlerine dikildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Büyükşehir Belediyesi sadece çevre yolu güzergahına 600 dolayında ağaç dikti. Malatya’nın vitrini niteliğindeki çevreyoluna büyük ağaçlar diken Büyükşehir Belediyesi, 117 çınar, 128 manolya, 114 akçaağaç, 128 ıhlamur ve 100’ün üzerinde de muhtelif ağaçlar dikti. Yol güzergâhında bulunan mevcut ağaçlara ağaç desteği de veren Büyükşehir Belediyesi’nin, zararlı böceklere karşı ağaç köklerini de boyayacağı belirtildi"

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Bekir (6 yıl önce)
    Acaba agac fidanciligi kimin
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    O değil de kesilen 50-100 yıllık ağaçlardan bir tanesinin yerini tutar mı şuradaki 200 fide?
    0
    0
    Yanıtla
  • naz (6 yıl önce)
    Belediyemizden Yıldız Tepenin ve Orduzu pınar başı tepelerinin de ağaçlandırılmasını ,hemen her yere kayısı ağaçlarının dikilmesini ,üniversite ye kadar giden yol güzergahınında ağaçlandırılmasını şehrimizin güzelliği adına rica ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Önceki ağaçlara ne oldu. Yeni dikilenlerin fiatı nedir. Ben bu adamlara kendi adıma hakkımı helal etmiyorum. Yazık günah. Gelin beydağını ağaçlandıralım. TOKİ konutlarının oraları adam gibi ağaçlandırın.... Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirdiken (6 yıl önce)
    Oralarda zaten ağaç vardı önceden. Sök dik yap boz her sene
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Çevre yoluna dikilen ağaçlar mükemmel olmuş. Şunu belirtmek istiyorum; ben peyzaj mimarıyım, bu çevre yolu düzenlendiği zaman yolun neden bölündüğünü araştırmıştım. Çevre yolu belediyenin değil, karayollarının. Hatta belediye başkanı o dönemde çok uğraşmış, yolun bölünmemesi için ancak karayolları yol geçiş kuralına göre yolun bölünmesi gerektiği üzerinde durduğu için yasal olarak mümkün olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • naz (6 yıl önce)
    Yaşasın kayısıları söküp ev yapıyoruz şehrimizin marka ağacı kayısı yerine onu unutacak yeni ağaçlar dikiyoruz.Ağaç dikmek çok güzel bir davranış ama ciğeri söküp sadece iskelet görüntüsü ortaya koymak ne derce doğru...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Çevre yolu orta kısma dikilen ağaçları gördüm. Güzel olmuş. Aynı şekilde üniversite- yeni stat kavşağına kadar dikilmesini de istiyorum. Ayrıca tüm cadde ve sokaklarda kuruyan yeri boş kalan vs. yerlere de bu ağaçlardan dikilmesi şehrimizi güzelleştirecektir…
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Abi çevreyolunda çöşnük tarafı nasıl 3 şeritliyse batı tarafı da 3-4 şerit olacaktı. Batı tarafındaki çevreyolunda servis yolu ile anayolu hangi zihniyet neden ayırdı acaba merak ediyorum. Araya aydınlatma direkleri diktikleri yetmezmiş gibi şimdi bir de ağaçları diktiler. Buraya yazıyorum, 10-15 yıla kadar hepsini geri sökeceksiniz ve servis yolu ile anayolu birleştireceksiniz. İnsanlar boşuna vizyon diye bağırmıyorlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    hani çınar orman ağacıydı
    0
    0
    Yanıtla