SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bin 652 Aileye ASDEP Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-02-24 02:50:11
Bin 652 Aileye ASDEP Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ülke genelinde uygulamaya koyduğu ‘Aile Sosyal Destek Programı’ (ASDEP) kapsamında Malatya da bin 652 aileyi ziyaret etti.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, Taştepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılıç ile birlikte program kapsamında Taştepe Mahallesindeki aileleri ziyarette etti. Burada ailelerle görüşen İl Müdürü Rasim Bulut Ailelere ‘Aile Sosyal Destek Programı’ hakkında bilgi verdi. Burada kon Bulut, “Aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması amacıyla saha çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızı devletin tüm imkanlarından faydalandırmak ve hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmek için çalışıyoruz. ASDEP ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sunulan sosyal yardım ve sosyal hizmetler başta olmak üzere kamunun imkanları ve hizmetleri konusunda desteğe ihtiyacı olan kişi ve ailelere ulaşılması, psikososyal ve ekonomik durumlarının incelenerek değerlendirilmesi ve ihtiyaç duyulan hizmetlerden yararlandırılmalarına yönelik, rehberlik ve yönlendirmenin yapılması suretiyle vatandaşlarımız ile kamu hizmetlerinin daha hızlı buluşturulmasının hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Taştepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılıç da yapılan uygulamanın çok güzel bir uygulama olduğunu belirterek, “Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getirdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz mahallemizde bulunan ailelerimize ziyaret ederek onlara bilgi veriyorlar” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız