SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bin Metrelik Tünel Yapılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:59:16
A- A+ PAYLAŞ
Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, bir takım temaslarda bulunmak üzere Sivas’a geldi.
Müsteşar Habib Soluk’un 2 gün süren Sivas temaslarında ilk durağı Suşehri’nde yapımı devam eden Gemin beli yolu ve tüneli inşaatları oldu. Soluk, burada yaptığı konuşmada devam eden çalışmaların coğrafi şartların zor uygusuzluğundan dolayı yavaş ilerliyor olması nedeniyle yüklenici firmaya son ikazlarını verdiklerini ve en kısa zamanda tünel ve yolun tamamlanarak hizmete açılması gerektiğini söyledi. Daha sonra Zara’da yapımları devam eden öğrenci yurtları ve okul inşaatlarını inceleyen Müsteşar Habib Soluk, Zara’ya Adliye binası yapımı için İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile görüştüğünü söyledi. Bakan Şahin’in, "Zara’ya bir hatıramız kalsın" diyerek Adliye binasının yapılacağı müjdesini veren Soluk, belediye başkanı ve kaymakam ile beraber adliye binası için yer arayışında bulundu. Ziyaretine Ulaş’ ta devam eden Soluk burada, yoğun kış şartlarında karın savrularak tren yolunu kapattığı güzergah da yapılan geçiş tünellerini kontrol etti. Sivas-Malatya karayolunda bulunan Yağdonduran Mevkii’nde de incelemelerde bulunan Soluk, “Yıllardır sürücülerin korkulu rüyası olan Yağdonduran Mevkii’ni artık korkulu rüya olmaktan çıkartacağız. Buraya yaklaşık bin metrelik tünel yapılacaktır.” dedi.
 
Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Kangal ve Gürün’de incelemelerde bulunduktan sonra karayolu ile Kayseri’ye hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız