SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bin Öğrenciyle Kır Şenliği

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:33
Bin Öğrenciyle Kır Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi yeşil konaklarda eğitim gören yaklaşık bin öğrenciye moral ve motivasyon amaçlı kır şenliği düzenledi. 

Gündüzbey Atapark mesire alanında gerçekleşen şenlikte çeşitli etkinlikler yapıldı. Yöresel halk oyunlarıyla başlayan kır şenliği, oyun, eğlence ve ikramlarla gün boyu devam etti. Şenlikte ayrıca çuval yarışması, halat çekme yarışması, kaşıkla yumurta taşıma yarışması gibi çeşitli yarışmalar yapıldı.

Yeşil Konak öğrencilerinin müzik dinletisiyle renk kattığı kır şenliğinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Uzun süren bir eğitim öğretim dönemi sonuna geldik. Öğrencilerimiz birinci öncelikli sorumluluklarını yerine getiriyor. Bir yandan eğitim görürken, diğer yandan eğitim sorumluluklarını aksatmadan eğleniyor. Her öğrencimiz bu dönemlerde beceri ve yeteneklerine göre geleceği için eğitim almalı. Sanata ilgisi olan arkadaşların sanatsal faaliyetler içerisine girmesi lazım. Eli resim çizmeye yatkın arkadaşlarımızın bu yeteneğini pekiştirmesi lazım. Mutlaka her birinizin bir müzik aletini kullanıp kendini bu konuda geliştirmesi ve hocalarımızdan destek alması gerekiyor. Gençlerimiz, çocuklarımız bizlerin geleceği ve umudu. Yapacağımız tüm yatırımlar, çalışmalar sizler için” dedi. 

Polat, etkinliğe katılan öğrencilere teşekkür etti.

Gündüzbey’de gerçekleşen kır şenliği etkinliğine katılan öğrenciler ise, uzun bir eğitim yılını geride bıraktıklarını belirterek, düzenlenen etkinliğin çok eğlenceli geçtiğini, moral ve motivasyon kazandıklarını söyleyerek, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerini ilettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız