SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bina Sorunu Çözülünceye Kadar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:26:23
Bina Sorunu Çözülünceye Kadar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez Yeşilyurt İlçe Belediyesi'nin, bina sorunu çözülünceye kadar Yakınca'nın eski belediye binasında hizmet vereceği, yine merkez Battalgazi Belediyesi'nin başkanlık makamının da, Vilayet arkasındaki eski İl Genel Meclisi binasına taşınmasının planlandığı bildirildi.

Malatya'nın büyükşehir olmasından sonra, merkez ilçeler Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri olarak düzenlenmişti. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimlerde, Yeşilyurt Belediye Başkanlığına AKP'li Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanlığına ise yine AKP'den Selahattin Gürkan seçilmişlerdi.

Yeşilyurt Belediyesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü başkanlık devir teslim töreni, eski Yeşilyurt Belediye binasında yapılmıştı. Ancak binanın uygun olmaması nedeniyle, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı'nın, bina sorunu halledilinceye kadar Yakınca eski belediye binasında hizmet vereceği belirtildi.

Bu arada, merkez Battalgazi ilçesinin başkanlık makamının eski İl Genel Meclisi binasına taşınacağı, binada tadilata başlandığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR: Büyük fotoğrafta Yakınca'daki belediye binası, alttaki fotoğrafta Battalgazi Belediye Başkanlığı makamının taşınacağı İl Genel Meclisi binası. (Yakınca Belediye binası fotosu  www.havavideo.com'dan alınmıştır)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız