SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bina Sözüne Teşekkür

A- A+ PAYLAŞ

İlahiyat Fakültesi dekanı Prof.Dr. Cem Zorlu, fakülteye bina yapımını üstlenen ve Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı toplantıda söz veren işadamı Erman Ilıcak'a teşekkür etti.

Zorlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Ocak 2009’da Dekan olarak göreve başladığım İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesine ait bir bina yapma düşüncesi en önemli hedeflerimdendi. Malatyalıların girişimci ve hayırsever ruhunu bildiğimden ve bu hedefi gerçekleştirme konusunda, üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacağına olan güvenim tam olduğundan dolayı hedefin gerçekleşmeyebileceğini hiç bir zaman düşünmedim. Nitekim 14.11.2009 tarihinde Anemon Hotel’de düzenlenen ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ ın da katıldığı toplantıda Girişim Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erman Ilıcak’ın, 10.000 m2.lik İ. Ü. İlahiyat Fakültesi Binasının yapımını üstlenme sözünü vermesi, hatta Başbakanımızın, binanın 2010-2011 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi konusunda da Sayın Ilıcak’tan söz alması bizi son derece sevindirmiştir. Güzide şehrimiz Malatya için son derece anlamlı, Üniversite ile Malatyalıların yeniden kaynaşmasına vesile olan ve dayanışma ruhunu yansıtan bu hayırlı girişimin Girişim Grubu tarafından yapılması da grubun adına yakışır bir anlam taşımaktadır.

Bu hayırlı işe vesile olan Sayın Başbakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Rektörümüze, Sayın Malatya Milletvekillerimize, Sayın MİLAD Yönetim kurulu üyelerine; ayrıca bu hayırlı işe doğrudan veya dolaylı katkısı bulunan herkese şükranlarımı arz ederim. Bu dayanışma ruhunun Malatya’mızda yeni bir dönemin açılmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu projeyi üstlenen başta Girişim Grubu Yönetim Kurulu başkanı Sayın Erman Ilıcak Bey’e ve diğer yönetim kurulu üyelerine de ayrıca teşekkür ederim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız