SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Binalar Boşaltılıyor

A- A+ PAYLAŞ

3 Mayıs günü sabah saatlerinde çöken çürük binanın yanında bulunan aynı müteahhit tarafından yaptırılan diğer iki binanın da yapılan ölçümler sonunda çürük çıkması üzerine kapatılan Cengiz Topel (Mücelli Sağlık Ocağı- Emeksiz kavşağı) güzergahı kısmen araç trafiğine açıldı. Binaların boşaltılması işlemi ise sürüyor.

Belediye yetkilileri, “Çürük raporu verilen iki binanın boşaltılması için apartman sakinlerine süre verdik. Eşyaların tahliyesi kontrollü şekilde yapılıyor. Tamamen boşaltıldığında ise vakit geçirilmeden yıkılacaktır.” diye bilgi verdiler.

Aynı yetkililer araç trafiğine kapalı güzergah için ise “Risk oluşturduğu gerekçesiyle araç trafiğine kapatılan güzergahı gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra kısmen de olsa trafiğe açtık. Ekiplerimiz günün 24 saatinde çevrenin güvenliğini sağlanmış durumda. Şu an için herhangi bir sorun yok” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız