SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bine Çıkarılması Sözünü Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Malatya'ya yapılan 436 sosyal konut sayısının bine çıkarılma sözünü aldıklarını belirtti.

Malatya milletvekili Öznur Çalık, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar ile yaptıkları görüşmede, Malatya'da inşaatı bitme aşamasına gelen 436 sosyal konutun az olduğunu ilettiklerini, bu konutlar için 7 bine yakın başvuru olduğunu söylediklerini belirtip, "TOKİ Başkanımız sayın Erdoğan Bayraktar'dan sosyal konut sayısının arttırılmasını istedik. Darende ilçesine de 100 adet olmak üzere Malatya'ya sosyal konut sayısının bin'e çıkarılma sözünü verdiler" ifadelerini kullandı.

Malatya'da Beydağı Bölgesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu üst tarafında inşaatı tamamlanmak üzere olan toplam 436 sosyal konut, bir artı bir oda, 45 metrekare olarak inşa ediliyor. Fakir vatandaşlara yönelik olarak kur'a usulüyle belirlenen hak sahipleri ayda 100 TL ödeyerek, ev sahibi olacak. Ödeyemeyenlerin aylık taksitlerini ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü ödeyecek. Hak sahibi ise öder duruma gelince ev parasını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü'ne ödeyecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız