SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bingöl Fair Play Ödülünü Aldı

0
Güncellendi - 2018-05-24 21:21:11
Bingöl Fair Play Ödülünü Aldı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 36.’sını düzenlediği 2017 Türkiye Fair Play ödülünü aldı.

  Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Asbaşkanı ve TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Yıl içinde pek çok üniversite ziyareti gerçekleştirerek geleceğin spor öğretmenleri, antrenörleri ve yöneticileri olacak öğrencilerle bir araya gelen ‘Fair Play Üniversiteler Kervanı’ ‘saygı’, ‘dostluk’, ‘mükemmeliyet’ ve ‘Fair Play’ gibi Olimpik değerlerin benimsenmesi ve spor kültürünün gerçek anlamda yerleşmesine katkı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

  TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ise “Fair Play Üniversiteler Kervanı 50 şehirde üniversiteler, belediyeler, valilikler ile bir araya geldi. Tüm ülkede Fair Play kavramı ve Olimpik değerlerin tanıtılmasında çok önemli bir rol oynadı. Bu süreçte gönüllülük esasıyla, özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren TMOK ailesi ve Fair Play Komisyonu üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

  Törende, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl'e, 'Fair Play tanıtım programları organize ederek, sporun önemli isimlerinin konuk edildiği toplantılarda Fair Play’den bahseden konferanslar düzenlemesinden' dolayı Sportif Fair Play Tanıtım Dalı Büyük Ödülü verildi.

  Bingöl, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Sportif Fair Play Tanıtım Dalı Büyük Ödülü'ne layık görülmesinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

  Spor ve akademik yaşamı boyunca attığı adımların takdir görmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Aldığım ödül mesleki şevkimi çok artırdı. Türkiye'nin en prestijli ödülü olan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Büyük Ödülüne layık görülmenin haklı gururunu yaşıyorum. Daha iyiyi ve güzeli yaymak için benimle birlikte çalışan eşime ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız