SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bingöl ve Diyarbakır Birinci

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:28:25
Bingöl ve Diyarbakır Birinci
A- A+ PAYLAŞ

Okullararası Gençler Halk Oyunları Yarışması Malatya'da yapıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda, düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda yapılan yarışmaya İzmir, Kırıkkale, Bitlis, Malatya, Diyarbakır, Van, Şırnak, Muş, Hakkari, Elazığ, Batman ve Bingöl'den gelen okul takımları katıldı.

Düzenlemeli dalda Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu takımı birinci, Van Vali Haydar bey Anadolu Lisesi takımı ikinci, Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi takımı ise üçüncü oldu.

Düzenlemesiz dalda ise  Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Yenişehir takımı birinci, Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi Kocaköy takımı ikinci, Batman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımı üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını ve belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Ömer Dağdelen, Halk Oyunları Merkez Hakem Kurulu üyeleri Şükrü Üzümcü ve Kemal Deniz verdi.  

Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu takımı, Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Yenişehir takımı ve Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi Kocaköy takımları, 27 Nisan'da Bolu'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız