SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bingöllülerden Atlı'ya Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir araya gelen Bingöllü vatandaşlar 12 Haziran’daki seçimlerde AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Göksel Atlı’yı destekleyeceklerini belirttiler.

Malatya Çırağan Düğün sarayında bir araya gelen Malatya’da yaşayan vatandaşlar seçim süresince AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Göksel Atlı’yı destekleyeceklerini vurguladılar. Burada bir açıklama yapan Göksel Atlı, “ Ak Parti iktidarında ülkemiz hem bölgenin hem de dünyanın en esaslı, itibarlı ve ağırlığı ciddi manada hissedilen ülkesi haline gelmiştir. Bu iktidar döneminde gerek ulusal gerekse yerel ölçüde çok büyük hizmetler yapılmış büyük reformlar gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirmeye de devam edilmektedir. İşte Ak Parti’nin reformist ruhu ve sorunlara bakış açısı, vizyonu beni cezb etmiş ve saflarında siyaset yapma arzumun temelini teşkil etmiştir” dedi.

Atlı, “Şunu açık bir şekilde söylemek isterim ki bu yol benim yalnız yürüyebileceğim bir yol değildir. Zira ben sizleri temsilen bir hizmet makamına adaylığımı öngörüyorum. Bu yolda ancak sizlerin desteği ve iyi niyet temennileriyle olabilirim. Dolayısıyla bizler buraya adaylığımı açıklamam üzere toplanmış değiliz. Sizin genel olarak desteğinizin olması koşulu ile ben bu süreçte yer alacağım” şeklinde konuştu.

Atlı’nın açıklamalarının ardından kürsüye çıkarak taleplerini dile getiren vatandaşlar ise sonuna kadar kendisini desteklediklerini ve yanlarında bulunacağını belirttiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız