SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Acı Haberde Iğdır'dan:14 Şehit

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:27:43
Bir Acı Haberde Iğdır'dan:14 Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Iğdır Valiliği, Dilucu Sınır Kapısına görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda 13 polisin şehit olduğunu açıkladı. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "08.09.2015 günü saat 08.45-09.00 sıralarında Iğdır-Aralık yolu Çamurlu köyü mevkisinde terör örgütü mensupları tarafından Dilucu Kara Hudut Kapısında vatandaşlarımıza hizmet veren görevli polis memurlarını taşıyan servis aracı ile bu araca koruma görevi yapan Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı iki zırhlı araca bombalı saldırı yapıldığı, saldırı sonucu 13 polisimiz şehit olurken 1 Özel Harekat polis memurunun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı" belirtildi.

Olayın ardından başlatılan operasyonda, olayla ilgisi olduğu düşünülen 2 kişinin yakalandığı ifade edilerek şöyle denildi:

"Operasyonlar devam etmektedir. Devletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği için gece gündüz demeden görev yapan kahraman polislerimize yapılan bu hain saldırıyı esef ve şiddetle kınıyorum. Şunu asla ve asla unutmayalım ki; vatanımızı bölmeye, birlik ve beraberliğimizi yıkmaya hainlerin gücü yetmeyecektir. Bu vesile ile Iğdır halkı adına, merhumlara Allah'tan rahmet acılı ailelerine ve yakınlarına sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum.”

ŞEHİT VE YARALILAR..

Şehit polislerin isimleri;

Başkomiserler Mehmet Parlak, Yusuf Yelkenci ile polisler Fehmi Şahin, Ali Koç, Haluk Varlı, Burak Zor, Yalçın Talık, Yaşar Doğancay, Hasan Eser, İbrahim Derindere, Adem Can Kurtaran ve Bekir Serhat Kaya.

Yaralıların isimleri;

Mehmet Ancın, İdris Şahin, Müslim Dikme ve İsmail Ordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız