SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Aday Daha Varmış!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 11 Kasım Pazar günü Özel İdare Salonu'nda yapılacak olağanüstü kongre tarihi yaklaşırken, son günlerde kulüp başkanlığına aday olduklarını söyleyen ve maddi varlıkları, taahhütlerine ilişkin sözlerini doğrulayacak bilgiler elde edilemeyen Mustafa Kemal Zengin (soldaki fotoğrafta) ve Ahmet Mutlu (sağdaki fotoğrafta) adlı kişilerden sonra, bir üçüncü ismin de adaylığını açıklamadan önce Perşembe günü için Vali Halil İbrahim Daşöz'den randevu aldığı öğrenildi.

Malatyaspor'un Ağustos ayından Ekim sonuna kadar yaşadığı kaosun ardından kulübe mahkemece 3 kişilik kayyum heyeti atanmış, bu heyet 11 Kasım'da yapılmak üzere olağanüstü kongre kararı almıştı.

Kongre tarihi yaklaşırken, İstanbul'da inşaat işleri yaptığını belirten Mustafa Kemal Zengin başkan adayı olarak ortaya çıkmış, bir ajans ve yerel televizyon vasıtasıyla bu isim Malatya kamuoyuna lanse edilmişti. Malatyaspor'a 15 milyon dolar vereceğini söyleyen bu ismin taahhütlerinin ne kadar sağlam olduğu yönünde kuşkular belirmişti. Çarşamba günü Malatya'ya gelerek Valiyi ziyaret eden Zengin'in, buradaki görüşmede pek güven vermediğine dair bilgiler elde edilirken, bu kişi dışarıda yaptığı açıklamada sanatçı Selahattin Alpay ile Gazeteci Cebrail Mungan'ın adını birlikte çalışacağı isimler olarak vermişti. Kanal D'de yayınlanan "Canlı Canlı" adlı başarılı magazin programının genel yayın yönetmeni olan Mungan'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la yurt dışında olduğunu ve Cuma günü döneceğini söyleyen Zengin'in, bu konudaki açıklamasının doğru olmadığı, Mungan'ın İstanbul'da olduğu belirlendi. Malatyahaber.com'un görüştüğü Mungan, Mustafa Kemal Zengin'le tanışıklığının olduğunu, Malatyasporla ilgili düşüncesini kendisine açtığında, Malatyalı olması nedeniyle elinden gelen yardımı yapabileceğini söylediğini, ancak Zengin yönetiminde görev almak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Zengin'in Valiyle görüşmesinin ardından, Bursalı olduğu belirtilen Ahmet Mutlu adlı bir kişi de Valiliğe gelerek buradaki basın mensuplarına "para ticareti yaptığını, yurt dışındaki bankalardan ihtiyaç sahiplerine kredi temin ettiğini" Malatyaspor Başkanlığına talip olduğunu söylemişti. Sadece Malatyalı dostlarının bulunduğunu, Malatyaspor'un başkanlığı görevine bu nedenle talip olduğunu söyleyen Mutlu da "ciddi" bulunmamıştı.

Kim olduğu öğrenilemeyen bir üçüncü ismin de Malatyaspor Başkan adayı olduğu ve bu nedenle Perşembe günü Valiyle görüşeceği haber alınırken, bu kişinin kimliği hakkında bilgi edinilemedi.

Bu arada, ortaya çıkan ve "ciddiye" alınmayan isimlere rağmen, Malatyaspor'un "ciddi" bir yönetime kavuşması için de çalışmaların sürdüğü, özellikle Malatya'dan bir başkan ve ağırlıklı yönetim oluşturulması üzerinde durulduğu, bu ismin işadamı kimliğinin yanı sıra siyasi kimliğinin de olduğu ifade ediliyor.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız