SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Aile Gibiydik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği görevinden Amasya Valiliği görevine atanan Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret eden Malatya İş Dünyası Platformu, yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Malatya İş Dünyası Platformunda yer alan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Altaş, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı İşadamı Necdet Narin, Malatya Aktif İşadamları Derneği Başkanı Ömer Nalçacı, Malatya Sanayice ve İşadamları Derneği Başkanı İbrahim Güngür, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, KOSGEB Merkez Müdürü Murat Seki, TSO Genel Sekreteri Sait Kabadayı katıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, "Malatya'da bizlerle hep diyalog kurdunuz.Yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyoruz. Sizden diyalogu ve ilgiyi gördük. Bundan sonra başarınızın devamını diliyorum" dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise "Malatya'ya yaptığınız hizmetler unutulmayacaktır. Gittiğiniz ilde de başarılı olacağınıza inanıyoruz. Sizi Amasya'dan sordular, onlara dört dörtlük bir vali gönderiyoruz dedim. Eğitim konusunda önemli hizmetler verdiniz" diye konuştu.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, "Böyle dönemlerde insan duygulanıyor. Bizim için tayin çıktıktan sonrası önemlidir. 3 yılı aşkın süredir birlikte çalıştık. Bir aile gibiydik. Sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarım esnasında büyük destekler gördüm. Ben Malatya’yı gerçekten çok özleyeceğim. 91 bin dev öğrenciyi hiç unutmayacağım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız