SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Albay Daha Tutuklandı, 3 Askeri Hakim Serbest

0
Güncellendi - 2016-07-25 04:46:37
Bir Albay Daha Tutuklandı, 3 Askeri Hakim Serbest
A- A+ PAYLAŞ

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında sürdürülen operasyonda gözaltına alınan Kara Pilot Kurmay Albay  Mustafa Özkan tutuklandı.

FETÖ/PDY mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında polis ekiplerince gözaltına alınan bir Kara Pilot Kurmay Albay ile 3 askeri hakim Malatya Adliyesi'ne çıkatıldı.

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birliğini bozmak, devlete karşı tahrik, askeri tesisleri tahrip ve düşman askeri hareketleri yararına anlaşma, anayasayı ihlal, cumhurbaşkanına suikast ve fiili saldırı, yasama organına karşı suç, hükümete karşı suç, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşı silahlı isyan, silahlı terör örgütüne üye olmak, silah sağlama, suç için anlaşma, askeri komutanlıkların gasbı, askeri itaatsizliğe teşvik suçlarına iştirak" suçlarından hakim karşısına çıkan bir kara pilot kurmay albay tutuklanırken, 3 askeri hakim adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İsmi açıklanmayan Kara Pilot Kurmay Albay’ın, darbe girişimi esnasında darbeci grubun ATAK helikopterlerini Ankara’ya götürdüğü Malatya’daki 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı’nda görevli olduğu bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- iha

tutuklanma

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız