SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir An Önce İşe Koyulmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:07
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinde Başkan Ahmet Çakır’ın makamında gerçekleşen ziyarette Arguvan’ın sorunları ile ilgili çözüm bulunması gerektiğini aktaran Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş “Arguvan’daki heyelan sorunları ile ilgili incelemeye başlayacak ekiplerin bir an önce işe koyulmaları gerekmektedir” dedi.

Başkan Kızıldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır’a sorunları ileterek, bazı mahallelerin su sıkıntısının ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirtti.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ayrıca asfalt yol sorunun yaz aylarında Arguvan’da en önemli sorun olduğunu belirterek grup yollarındaki çalışmalarının henüz başlamadığını, bu mevsimde gurbetçi olarak Arguvan’a gelen vatandaşlardan stabilize yol ile ilgili çok şikayet aldıklarını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaretinden dolayı Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a teşekkür etti.

Başkan Çakır “Böylesi ziyaretlerimizin hizmet sunmak noktasında faydalı olacağı inancı içerisindeyim. Karşılıklı görüş alışverişi yapıldığında sorunların çözülmesi için gereken çalışmalar yapılacaktır” diye konuştu.

Ayrıca Başkan Çakır, bazı mahallelerin su sorunlarının çözülmesi için MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile ve Arguvan’daki yol sorunlarının neden giderilmediğini ise Yol ve Ulaşım Dairesi Başkanı Mehmet Mert ile görüşerek bilgi alarak sorunların giderilmesini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız