SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir An Önce Tamamlanmalı"

0
Güncellendi - 2017-06-13 17:36:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tevfik Temelli Caddesinde gerçekleştirilen değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları son surat devam ederken cadde esnafı ise çalışmaların bayram öncesinde bitirilmesini istiyor.

Kent genelinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda çevre düzenleme çalışmaları da yapıyor. Altyapısı baştan aşağı yenilenen Tevfik Temeli Caddesi de standartlara uygun hale getiriliyor.

Ancak çalışmaların uzun sürmesi nedeniyle bazı esnaflar sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar. Çalışmaların caddeye prestij kazandırdığını da belirten esnaflar mağduriyetlerinin giderilmesi için Başkan Ahmet Çakır’a çağrıda bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • halil (6 yıl önce)
    bu belediye şaka gibi. her taraf rezillik. ramazan günü insanların burnundan geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Calismalardan alamayan kisilerin elinde yetgiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Omur (6 yıl önce)
    Neden her bölgeye aynı anda girildi
    0
    0
    Yanıtla