SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soyunma Odasındaki Olay Tatlıya Bağlandı

0
Güncellendi - 2017-10-05 23:15:16
Soyunma Odasındaki Olay Tatlıya Bağlandı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da, ligin 7.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan Atiker Konyaspor maçı sonrası takım kaptanı Yalçın Ayhan ile takım otobüsünün şoförü Zafer Çubukçu arasında yaşanan kavga tatlıya bağlandı. Yönetim, tecrübeli futbolcu ile kulübün şoförüne herhangi bir ceza vermedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da, ligin 7.haftasında Malatya’da oynanan Atiker Konyaspor karşılaşması sonrası takım kaptanı Yalçın Ayhan ile takım otobüsünün şoförü Zafer Çubukçu arasında yaşanan kavga ulusal medyada yansımıştı.

Yaşanan kavganın ardından açıklama yapan kulüp, “Futbolcumuz Yalçın Ayhan hakkında ulusal ve yerel basında çıkan haberler bizi derinden üzmüştür. Futbolcumuz Yalçın Ayhan, Yeni Malatyaspor-Konyaspor karşılasmasındaki hakem hataları ve verilmeyen golden dolayı maç bitiminde yaşanan yüksek gerilim ve adrenalinin tavan yaptığı bir ortamda kulüp şöförümüz ile her kulüpte olan ufak bir tartışma yaşamıştır. Sosyal medyada ve ulusal medyada verilmeyen nizami golümüzü konuşmayıp bu basit olayı medyaya taşıyanları kınıyoruz. Konuyla ilgili yönetim kurulumuz kulüp yetkililerinden gerekli bilgileri topladıktan sonra gerekli yaptırımı uygulayacaktır” ifadelerine yer verdi.

CEZAİ İŞLEM YOK

Kulüp başkanı Adil Gevrek’in konuyu halledeceğini yönetim kurulu üyeleriyle paylaştığı ve gerek takım kaptanı Yalçın Ayhan gerekse de takım otobüsünün şoförü Zafer Çubukçu ile görüştüğü belirtildi.

Kulüp başkanı Gevrek’in yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşme sonrası konuyla ilgili net karar verildi. Kavgayla ilgili takım kaptanı Yalçın Ayhan ve takım otobüsünün şoförü Zafer Çubukçu için herhangi bir cezai işlem uygulanmayacağı kaydedildi.

Tatlıya bağlanan olay sonrası İhlas Haber Ajansı’na bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Adil Gevrek, “Konyaspor maçı sonrasında yaşanan olay hepimizi üzmüştür. Maçtan sonraki yüksek tansiyonun sebebiyet verdiği gerginlikte kulüp şoförümüz ile takım kaptanımız arasında bu nahoş hadise yaşanmıştır. Yönetim olarak olayda iki tarafın da herhangi bir art niyetinin olmadığı ve bir anda patlak verdiği sonucuna vardık. Esasında bu tür olaylar her kulübümüzde yaşanan olaylar. Ancak oralarda aile sırları dışarı verilmez düsturundan hareketle bu tür hadiseler pek duyurulmuyor. Her ne hikmetse bizim yaşadığımız olay bir anda ülke meselesi oldu. Abartacak bir durum yok. Yönetim olarak olayı tatlıya bağlayarak, hem kulüp şoförümüz, hem de futbolcumuz ile ayrı ayrı görüşülmüş ve gerekli uyarılar yapılmıştır. Bizim için kulübümüzün futbolcusu da çalışanı da değerlidir. Bu tür olaylar üzerinden kulübümüzü yıpratmak isteyenler de lütfen başka kapıya gitsin” ifadelerine yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    İş bu kadar uzamamalı kol kırılsa yen içinde kalmalı,bide bunu dışarıya servis edeni bulup,hak ettiği ödül..............verilmeli yöneticilik budur.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla