SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ankete Göre En Başarılı 10'uncu

0
Güncellendi - 2016-01-27 21:44:49
Bir Ankete Göre En Başarılı 10'uncu
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Yerel Yönetimler Performans Araştırmaları" Anketinde 216 Belediye Başkanı arasında 57,4 puanla en başarılı 10’uncu Belediye Başkanı oldu.

Andy-Ar Araştırma Merkezinin 21 Ekim- 9 Aralık 2015 tarihleri arasında Haber Türk için yaptığı ‘Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nın en başarılı ilçe belediye başkanları anket sonuçlarını “Haber Türk” açıkladı. 30 Büyükşehir Belediyesi, 216 Merkez İlçe Belediye Başkanının performansına yönelik gerçekleşen ankete 34.200 denek katıldı.

5c9c9374-b48a-478b-8dcc-f47524c5addcYapılan araştırmada ‘Yaşadığınız ilçenin belediye hizmetlerinden memnun musunuz?’, ‘Yaşadığınız ilçenin belediye başkanını halka yakın buluyor musunuz?’ ve ‘Yaşadığınız ilçenin belediye başkanını tanıyor musunuz?’ diye soruldu. Sonuçta üç kategorinin ‘en başarılı’ belediye başkanları belirlendi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, anket sonucunda 57,4 puanla 10’nuncu sırada yer aldı. İlk sırada Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can 68,8 ile birinci, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir 66,0 ile ikinci sırada yer aldı. Başkan Polat, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 216 İlçe Belediye Başkanı arasında ilk 10 girmeyi başardı.

Başkan Polat, 82 mahallesi 300 bine yakın nüfusuyla birçok kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt'u örnek bir ilçe haline getirmek için önemli hizmetleri ve projeleri hayata geçirdi. Başkan Polat, Yeşilyurt’u öncelikle Bölgede, daha sonra Türkiye'de marka haline getirmeyi hedefliyor. Gelecek nesillere modern, yaşam kalitesi yüksek, bir Yeşilyurt bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Çalışkanlığı ve güler yüzlü hizmet politikasıyla vatandaşlardan takdir görüyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız