SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bir Anlık Dalgınlığımız Golü Getirdi''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, mağlubiyeti "paniklemeye, skoru koruma içgüdüsüne ve bir anlık dalgınlığa" bağladı. Bu arada, maç sonrası hava koşulları nedeniyle uçak seferi yapılamadığı için, Malatyaspor'un geceyi Trabzon'da geçireceği ve Pazartesi günü Ankara ya da İstanbul üzerinden Malatya'ya hareket edeceği öğrenildi. Trabzonspor PAF takımını 1-0 mağlup eden Malatyaspor PAF takımı ise otobüsle Malatya'ya hareket etti.

DOĞAN'IN AÇIKLAMALARI..
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise basın toplantısında Trabzon’dan puan ya da puanlarla dönemedikleri için üzüntülü olduğunu belirterek, “Lig sıralamasındaki yerimiz itibariyle önümüzdeki haftalara moralli girmek adına mutlaka puan almak istiyorduk ama olmadı. Oyunun başlangıcında fena oynamadık fakat oyuncularımız puan cetvelindeki yerimiz nedeniyle panikledi. Psikolojik olarak oyunu kendi yarı alanımızda kabul ederek skoru koruma içgüdüsüyle hareket ettik. Bu da bize pahalıya mal oldu. Bir anlık dalgınlığımız rakibin galip gelmesini sağladı. Trabzonspor’u tebrik ediyorum, onlar da çok iyi motive olmuşlardı. Buradan puanla dönmediğimiz için üzüntülüyüm” açıklamasını yaptı.

TRABZON CEPHESİ..
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodžić ise, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, takımının haklı bir galibiyet aldığını vurgularken, takımın hala bir sıkıntısının bulunduğunu söyledi.

Özellikle ikinci yarıda çok gol şansı yakaladıklarını ifade eden Halilhodžić, “Zor fakat tamamen hak edilmiş bir galibiyete ulaştık. Belki de bu şekilde gelmek bizim için daha iyi oldu. Hala gerekli seviyeye erişemedik ve takımın sıkıntıları sürüyor. 1-2 teknik hatadan dolayı rakibimize pozisyon fırsatı verdik” dedi.

FOTOĞRAF: Trabzonspor golün sevincini, Malatyaspor üzüntüsünü yaşıyor (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız