SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Araç Daha Vardı' İddiası

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:26:44
'Bir Araç Daha Vardı' İddiası
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Darende ilçesinde 25 metrelik uçuruma yuvarlanan Hakim Yaşar Yılmaz’ın aracında 3 kişi daha olduğu iddia edildi. 

Sivaslı hakim Yaşar Yılmaz (32) Malatya’nın Darende ilçesi Yazıköy yakınlarında 25 metrelik uçurumda aracın içerisinde ölü bulunmuştu. Kaza sonrası soruşturma başlatan jandarma ekipleri olayla ilgili yeni bulgulara ulaştı. Olaydan önce M.K. isimli bir çoban saat 19.00 sıralarında Yazıköy yakınlarında iki farklı araç gördüğünü ve bu araç sürücülerinin tartıştığını ihbar ettiği ortaya çıktı. İhbar üzerine hareket geçen ekipler Hakim Yılmaz’ın içinde bulunduğu aracın sahibi G.D.’ye ulaşmaya çalışırken, görgü tanıkları araçta 3 kişinin daha olduğunun iddia etti. Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı sürdürülürken, ekipler 07 plakalı olduğu iddia edilen diğer aracın peşine düştü.

Ehliyeti olmayan ve araba kullanmasını bilmeyen hakimin sigara içilen bir ortamda bile durmadığı iddia edilirken, Hakim Yaşar Yılmaz’ın bayramdan sonra nişanlanacağı öğrenildi.

Hakim Yaşar Yılmaz baba toprağı Sivas’ın Gürün ilçesi Beypınar köyünde toprağa verilirken, Yılmaz’ın kesin ölüm nedeni bir hafta içinde yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız