SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Arada Olmadık.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP Doğanyol İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan  Malatya Milletvekili Mustafa Şahin gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Açıklamasında özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik eleştirilerde bulunan Şahin MHP’nin koalisyon kurma sürecinde kendilerini HDP ile yalnız bırakmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Önce ülkem sonra ülküm diyen MHP kadroları bizi HDP’yle yalnız bırakmaya çalıştı ve şu anda onları ne ülke ilgilendiriyor ne de millet” ifadelerini kullandı.

Koalisyon kurma sürecine MHP’nin olumsuz yaklaştığını belirten Şahin, “AK Parti hükümeti kurma noktasında hangi alternatifi sunduysa maalesef şu ana kadar MHP buna hiç yanaşmadı. Önce ülkem, sonra ülküm daha sonra partim en son da ben diyen MHP kadrolarını şu anda ne ülke ilgilendiriyor ne de millet. MHP şu anda tamamen siyaseti kitleme gayreti gösteriyor. HDP ile bizi yalnızlaştırıp zorunlu olarak bir koalisyon kurmamızı istediler ama biz asla ve asla bu ülkeye ihanet eden, bu ülkenin evlatlarını arkadan hançerleyen, kalleşçe ve aşağılık yöntemlerle insanlarımıza kan kusturan, meşru zeminde siyaset yapmayan bir oluşumla bir arada olmadık ve olmayacağız” dedi.

MHP’nin sorumluluk almadığını ifade eden Şahin, “Ne olursa olsun biz yine ülkeyi hükümetsiz bırakmadık, istikrarın bozulması için çaba sarf edenlere fırsat vermeden yine dimdik ayaktayız ve yine Türkiye’mizi sırtımıza alıp düzlüğe çıkana kadar gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız