SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Arıza da Evren ve M.Özkan'da!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a "problem" oyunculara Evren ve Mustafa Özkan da ilave oldu.. Bu iki futbolcunun da, Futbol Federasyonu'na başvurarak, "alacaklarının ödenmediği" gerekçesiyle sözleşmelerinin tek taraflı feshedilmesi talebinde bulundukları, bu doğrultuda Evren'in Etimesgut Şekerspor ile anlaştığı öğrenilirken, Malatyaspor Kulübü bu iki futbolcunun iddialarını yalanladı ve iptal taleplerine karşı girişimlerde bulundu. Evren Turhan ve Mustafa Özkan'ın Malatyaspor Kulübüyle olan anlaşmaları 31 Mayıs 2007'de sona erecek.

EVREN, ŞEKERSPOR'LA ANLAŞMIŞ..
İHA, Malatyaspor'un sözleşmeli futbolcusu Evren Turhan'ın Şekerspor Kulübü ile anlaştığına ilişkin aşağıdaki haberi servise koydu:

"Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkati çeken 2. Lig B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor, Malatyaspor'dan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Evren Turhan ile anlaşmaya vardı.

Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Serkan Aykut ve Tamer Tuna gibi Süper Lig'de mücadele eden oyuncuları transfer eden Etimesgut Şekespor, son alarak Malatyaspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Evren Turhan ile anlaştı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezonun ilk yarısını Ankaragücü'nde geçirdikten sonra devre arasında Malatyaspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncu, bu iki kulüpte geçen sezon toplam 6 gol atmıştı. Etimesgut Şekerspor'a transfer olan Evren, böylelikle futbol hayatına başladığı kulübe dönmüş oldu."

SADECE EVREN DEĞİL, MUSTAFA ÖZKAN DA..
Malatyaspor'la sözleşmeleri devam etmesine karşın, Malatyaspor Kulübü'nün alacaklarını ödemediği gerekçesiyle, Futbol Federasyonu'na başvurarak "tek taraflı sözleşmelerinin feshi" talebinde bulunan futbolcuların Evren ve Mustafa Özkan olduğu öğrenildi.

Malatyaspor Kulübü'nün kayıtlarına göre, zamanı gelmesine rağmen ödenmeyen alacakları bulunmayan bu futbolcuların, ilgili yönetmelik doğrultusunda, "alacaklarının ödenmediği" iddiasıyla sözleşmelerini tek taraflı feshetme yoluna gittikleri, ancak bunun hukuki bir geçerliliğinin olmadığı, Malatyaspor Kulübü'nün bu iki futbolcunun girişimine karşı yasal işlemleri başlattığı bildirildi.

"Malatyaspor'a en bağlı futbolculardan biri olduğuna" dair açıklamalar yapan, ara transferde Ankaragücü'den alındıktan sonra beklenenin üstünde performans sergileyerek, ara transferde gelenlerin en başarılısı olarak gözüken ve bu nedenle de "piyasa" oluşturan Evren'in, "tek taraflı" sözleşmesini feshedip, iddialara göre Şekerspor'la anlaşmasına karşın, kendisini arayan Malatyaspor yöneticilerinin telefonlarına çıkmadığı da haber alındı.

Malatyaspor'a transfer edildikten sonra, "bir türlü beklenen verimin alınamadığı" oyunculardan Mustafa Özkan'ın da benzer bir girişimde bulunmasına karşın, tekrar Malatyaspor'lu yöneticilerle görüşeceği öğrenilirken, bu iki futbolcuyla ilgili yönetimin yasal haklarını sonuna kadar kullanacağı ifade edildi.

KÜME DÜŞÜNCE..
Malatyaspor ligden düştükten sonra; ilk çatlak ses, Malatyaspor'da başarılı bir grafiği olmayan ve ikinci yarının ilk haftalarında sakatlandıktan sonra kadroda yeralmayan Bülent Akın'dan gelmiş, bu futbolcu Malatyaspor yönetimi ile ilgili çeşitli iddialarda bulunmuştu. Bir süre sonra da, haftalar önce görüşmeye başladığı Vestel Manisaspor ile anlaşmasının ardından Kaleci Fevzi, benzer iddialarda bulunarak yönetimi eleştirmiş, bu iki futbolcuya yönetim kurulunca yanıt verilmişti.

Son olarak Evren Turhan ve Mustafa Özkan'ın, "küme düşmüş" Malatyaspor'dan ayrılabilmek için giriştikleri davranış, Malatyaspor'un ligden düşmeme mücadelesini hangi kadroyla vermiş olduğu tartışmalarını gündeme getirdi.

Malatyaspor Kulübü Başkan Vekillerinden İlhan Kavuk da, kulüp aleyhinde konuşan ya da davranışta bulunan futbolcuların yaptıklarını, "para için" diye değerlendirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız