SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ay Sonra Hizmete Açtılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Kız Yetiştirme Yurdu'na yaptırılan kafeterya hizmete girdi.

Yardım Sevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Ayten Kılıçaslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi bayanlar, toplu halde Kız Yetiştirme Yurdu'na giderek, donatılan 3 oturma salonu ile 1 kafeteryayı hizmete açtılar. Şube Başkanı Kılıçaslan, 31 Mart 2007 günü Reyyan Düğün Salonu'nda düzenledikleri çay partisinde elde edilen gelirle dernek üyelerinin verdiği destekle yurt binası içerisindeki 3 oturma odasının yeniden düzenlendiğini ve yurtta kalan kız öğrencilerin şehir merkezindeki kafelere gitme özlem ve isteklerinin yurdun güvenli ortamında sağlanması amacıyla bir kafeteryayı da donatarak açtıklarını söyledi.

Yurttaki tüm donanımlar için kullanılan malzemelerin ambalajlarıyla birlikte getirildiğini ve her şeyin sıfırdan ele alındığını söyleyen Kılıçaslan, yeni hedeflerinin de yurttaki 20 odaya 2'şer kanepe ve 1'er halı alınması için kampanya başlatmak olduğunu söyledi.

Kılıçaslan, "Buradaki çocuklar hepimizin. Kendi çocuklarımız için istediğimiz her şeyi buradaki çocuklar içinde istemeli ve yapmalıyız. Bu toplum olarak hepimizin görevidir. Biz dernek olarak, buraya yardımda bulunmaktan çok mutluyuz. Burada yaşadığımız mutluluğu herkesin yaşamasını istiyoruz" dedi.

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ise Yardım Sevenler Derneği'nin kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Bizler imkanlarımız ölçüsünde çocuklarımızın her türlü ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Ancak, imkanlarımızın yetmediği noktada sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyuyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız