SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ay Sonra Yine Esrarla Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Temmuz ayında kenevir ve esrar suçundan işlem yaptığı bir şahsı, 1 ay sonra 575 gram esrarla yakaladı. Zanlının kardeşinin evine de baskın düzenlendiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Müdacele Şubesi'nin operasyonu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğümüzce İl merkezinde ve İlçelerde Uyuşturucu Maddenin yerinde tespiti ve yok edilmesi amacı ile çalışmalarımız ve birbiri ardına düzenlenen operasyonlar ile büyük bir kararlılıkla uyuşturucu madde kaçakçılığı konularının üzerine gidilmesine devam edilmektedir.

Bu amaçla yapılan istihbari çalışmalarda; İlimiz Karakavak Mahallesinde ikamet eden A.G. isimli şahsın ikametinde alınan arama kararı ile birlikte düzenlenen operasyonda; Bahçe içerisinde Yakacak torbalarının altına gizlenmiş vaziyette 575(Beşyüzyetmişbeş) gram Gonca esrar maddesi ele geçirilmiştir.

A.G. isimli şahsın iki ayrı Hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu ve Kaçakçılık Şubemizce 08.07.2005 tarihinde hakkında İzinsiz Kenevir Bitkisi Ekmek ve Esrar Maddesi Bulundurmak suçundan işlem yapıldığı tespit edilmiştir.

Olay ile bağlantılı olarak M.G. isimli şahsın Hanımınçiftliği beldesinde bulunan ikametinde düzenlenen ikinci operasyonda ise; bir adet üzerinde Lazer ibaresi yazılı 514 seri numaralı 12 cal. Pompalı av tüfeği, 8(sekiz) adet 12 cal. Fişek ele geçirilmiş A.G. ve M.G. isimli kardeşler yakalanarak göz altına alınmıştır.

Şüpheliler A.G. ve M.G. “Gonca Esrar Maddesi Bulundurmak ve 6136 SKM.” suçundan haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 14.08.2005 günü adli makamlara sevk edilmiştir.

Uyuşturucu ile mücadelemizde daha başarılı olmak için Malatya halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmakla birlikte bu tür konularda halkımızın duyarlı olarak herhangi bir bilgileri olması halinde 155 Polis İmdat-Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Hizmetlerinde kullanılan 0.422. 322 31 12 numaralı telefon ile irtibat kurmaları suçun önlenmesinde ve uyuşturucu maddeler ile mücadelemizde önemli bir adım olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız