SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ayda 26 Hizmet İçi Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-03-17 21:59:39
Bir Ayda 26 Hizmet İçi Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından hazırlanan, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığının destek verdiği bir aylık hizmet içi eğitim seminerleri düzenlenen 26 eğitim programıyla tamamlandı.

Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla sonuncusu gerçekleşen eğitim seminerine katılan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bu tür eğitim faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, Belediye Meclis üyelerinin çalışmalarına olumlu katkılar vereceğini ifade etti.

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki hizmet binasının toplantı salonunda gerçekleşen eğitim seminerine Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP'li meclis üyeleri katıldı.

İnönü Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü Öğretim Görevlisi Cumali Aydoğan “Belediye Meclisinin Görev ve Yetkileri” ile ‘Belediyenin Görev ve Yetkileri’ başlıklı eğitim verildi. Belediye Meclisinin oluşumu, görev, yetki ve sorumlulukları, çalışma usul ve esasları, gündemi, toplanması, kararları ve kesinleşmesi diğer organlarla ilişkileri gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Denetim Komisyonu, Faaliyet Raporu, Kesin Hesap, gensoru gibi konulara ilişkin bilgiler verildi. Ayrıca 5393 sayılı Belediye Kanunu’na ilişkin geniş kapsamlı bir sunum da gerçekleştirildi.

Meclis Üyelerinin sorularını da yanıtlayan Öğretim Görevlisi Cumali Aydoğan, eğitim programlarının düzenlenmesine ayrıcalık tanıyan ve bir aylık bir çalışma programı düzenleyen Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti.

2016 yılı içerisinde hizmet içi eğitim seminerleri çerçevesinde bir ayda 26 farklı eğitim programı düzenlendi bugün belediye meclis üyelerine yönelik gerçekleşen eğitim programıyla bu eğitimin tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bu tür eğitim faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, Belediye Meclis üyelerinin çalışmalarına olumlu katkılar vereceğini ifade etti.

POLAT, “HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KURUMLAR İÇİN ÖNEMLİ”

Hizmet içi eğitim seminerlerini ortak bir çalışma ile düzenleyen İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi İletişim Bölümü Öğretim Üyelerine teşekkürlerini sunan Başkan Polat, "Belediyemizin tüm kademelerinde görev yapan personellerimize yönelik gerçekleşen eğitim programımız oldukça verimli ve yararlı geçti. Belediyelerin etkin ve verimli hizmetler sunabilmesi için, seçilmişler dâhil her düzeydeki personelin bilgilerini güncellemesi ve değişen mevzuatları öğrenmesi gerekiyor. Eğitim her şeyin temelidir. Kazanılması gereken en büyük sermaye bilgi ve eğitimdir. Bilgiye sahip olan kişi tüm zorlukların üstesinden gelebilir. Kaliteli, etkin ve verimli hizmetlerin temelinde eğitim yatmaktadır. Belediye olarak personellerimizin görev yaptıklarda alanlarda bilgili olmaları içinde bu tür eğitim çalışmalarını sürekli yapıyoruz. 26 eğitim çalışmasının gerçekleştiği bir aylık eğitim dönemi de oldukça verimli ve yararlı geçti. Eğitim programlarını organize eden İnsan Kıymetleri Müdürlüğümüze, Büyükşehir Belediyesinden katılan arkadaşlarımıza, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan İletişim Fakültesinde görevli kıymetli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Polat ile Öğretim Görevlisi Cumali Aydoğan tarafından Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılan Belediye Meclis Üyelerine katılım sertifikaları takdim edildi.  Programın ardından Yeşilyurt Belediyesi hizmet binası önüne toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Bülten

23e2cc59-c686-4b52-8ebe-454a6ef53da3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız