SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Aydır Yıkım Mağduruyuz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:44
A- A+ PAYLAŞ

Özel İdare İş Merkezi’nin yıkımı nedeniyle yanı başında bulunan Efe İş Merkezi’ndeki esnaflar mağdur olduklarını savundular. 

İhale yolu ile satıldıktan sonra alan firma tarafından başka bir proje için yıkımı süren Özel İdare İş Merkezi’nin yanındaki Efe İş Merkezi’ndeki esnaflar mağdur olduklarını söylediler. Esnaflar yıkım çalışmalarından dolayı bir aydır mağdur olduklarını belirterek, “Her mağduriyetimizi dile getirmemize rağmen kimsenin bir önlem aldığı yok. Bugün yarın diyorlar. Toz bulutunu siz de gördünüz. Bu en azından iyi hali nefes alınacak gibi değil. 1 aydır bundan dolayı müşterimiz yok. Biz burada esnaflık yapıyoruz evimize bir ekmek götürmeyelim mi? 1 aydır bunun mağduriyetini yaşıyoruz. Her seferinde gidip kendilerine söylememize rağmen hiçbir önlem alınmadı. Etrafına suntalar çekilerek yıkım yapılıyor. Ellerin de küçük hortumlarla sulama yapılıyor. Şehrin göbeğinde bu şekilde mi yıkım yapılır?” dediler.

Esnaflar, yıkım çalışmalarının sürmesi nedeniyle sorunlarını ilgili belediyelere iletmelerine rağmen kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini de savunarak, “Şikayet etmemize rağmen en ufak bir önlem alınmıyor. Gelip bizi geçiştiriyorlar idare edin bizi diyorlar. Bırakın müşteri gelmesini esnaf olarak biz dahi oturamaz hale geldik. Şu toz halini görüyorsunuz. Mağduriyetimizin giderilmesini ve buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz” diye konuştular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız