SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Aylık Yağış 1 Günde Düştü..

A- A+ PAYLAŞ

Salı günü öğle saatlerinden Çarşamba günü öğle saatlerine kadar Malatya merkezde metrekareye 29,9 kilogram yağış düştü. Doğanşehir'de kar kalınlığı bir ara 10 cm.'ye ulaştı.

Meteoloji Bölge Müdürlüğü saptamalarına göre, il merkezi ile bazı bölgelerde son 24 saatte kaydedilen yağış miktarları şöyle:

MALATYA 29.9 Kg yağış,
DOĞANŞEHİR 28.5 Kg yağış, 10 cm kar kalınlığı,
BALABAN 37.5 Kg yağış, 8 cm kar kalınlığı,
KULUNCAK 3.5 Kg yağış, 2 cm kar kalınlığı
ERHAÇ 19.8 Kg yağış,
ARAPGİR 12 Kg yağış, 5 cm kar kalınlığı,
HEKİMHAN 11 Kg yağış, 3 cm kar kalınlığı.

Öte yandan, Malatya merkezdeki karla karışık yağmur yağışı ise bazı işyerlerinin su basmasına neden oldu. Yeşiltepe Mahrukatçılar Sitesi'ndeki bazı odun kömür satış ofis ve depolarını su bastı. İşyeri sahiplerinden Kenan Ayana adlı şahıs, kanalizasyon sistemindeki aksaklıklardan dolayı işyerlerini su bastığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız