SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bir Ayrımla Karşılaşmıyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi heyeti, Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde vatandaşlarla görüşerek, incelemelerde bulundu.

İlçedeki ziyaretler sırasında konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu üyesi Ali Osman Başkurt, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında Malatya'ya 32 milyon YTL gönderildiğini ifade ederek, il özel idare bütçesiyle bu ödeneğin 52 milyon YTL ulaştığını söyledi. Başkurt, Pütürge'ye yapılacak hizmetler için 3.5 milyon YTL ayrıldığını söyleyerek, Tepehan Beldesi'ne yaptırılacak sosyal tesisler için de Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşüldüğünü ve projenin hazırlandığını kaydetti.

Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde meydana gelen depremde ağır hasar gören evlerin tespit edildiğini aktaran partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, 2007 yılında bu evlerin yerine Toplu Konut İdaresi tarafından konutların yapılacağını bildirdi.

AKP heyeti, Pütürge gezisinde CHP'li belediye başkanı Dr. Necdet Ayaydın'ı da ziyaret etti. Ayaydın, hizmetle ilgili olarak talepte bulundukları kamu kurumlarından hiçbir taleplerinin geri çevrilmediğini, parti farklılığı nedeniyle bir ayrım görmediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız