SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Başarı Öyküsü

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:07
Bir Başarı Öyküsü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yıllardır hayalini kurduğu 2. Lige bu sezon ortaya koyduğu özveri ve mücadeleyle yükselmeyi başardı. 

Sezona kısıtlı bir bütçeyle başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 3. Lig 4. Grup'ta mücadele etti. Lige büyük yatırımlarla başlayan 68 Aksaray Belediyespor ve Adana Voleybol ile aynı grupta yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında Osmaniye İstiklal Ortaokulu'nu 3-0'la geçmeyi başardı.

Lige iyi bir başlangıç yapan turuncu-yeşilliler, ikinci maçta deplasmanda Adana Voleybol'a 3-2 yenildi. Ligin 4. haftasında Islahiye Belediyespor'u evinde 3-1'le geçen büyükşehir, deplasmanda 7 Aralık Üniversitesi'ne 3-1 yenildi. 6. haftada evinde Ürgüp Kapadokya'yı 3-0 yenmeyi başaran turuncu-yeşilliler, 7. haftada deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor'a 3-0 yenildi. 

Ligin ilk yarısında iyi bir grafik ortaya koyamayan Malatya Büyükşehir Belediyespor için ikinci yarı oldukça farklı geçti.

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Osmaniye İstiklal Ortaokulu'nu 3-1 yenen büyükşehir, 9. haftada evinde Adana Voleybol'a set vermeden müsabakayı 3-0 galip tamamladı. 

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan turuncu-yeşilliler, 11. haftada deplasmanda Islahiye Belediyespor'u deplasmanda 3-0 yendi. 12. haftada evinde 7 Aralık Üniversitesi'ni 3-0'la geçen Büyükşehir Belediyespor, bir sonraki hafta deplasmanda Ürgüp Kapadokya'yı 3-0 yenerek, grupta adından söz ettirdi. Ligin son haftasında evinde 68 Aksaray Belediyespor'a 3-1 yenilen turuncu-yeşilliler, normal sezonu 25 puanla ikinci sırada tamamladı ve yarı finaller için bilet aldı. 

-Yarı finalde mağlubiyet yüzü görmedi-

Ligde normal sezonu 8 galibiyet, 4'de mağlubiyetle tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, yarı finalde fırtına gibi esti. 

Türkiye Voleybol 3. Lig Yarı Final C Grubu'nda oynadığı 3 müsabakayı kazanarak, adını finale yazdırmaya başaran Büyükşehir için her şey çok iyi gidiyordu. 

Ankara Beştepe Spor Salonu'nda yapılan Erkekler Final B Grubu'nda ilk 2 müsabakasını kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, son maçına gerek kalmadan 2. Lige yükselme başarısını gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız