SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Bir Gerçekleşiyor"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

AKP milletvekili adayları Akçadağ ve Hekimhan ilçeleri ile bağlı köylerin yanı sıra kent merkezinde esnafları ve dernekleri ziyaret ettiler.

AKP'nin seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti teşkilatı ve Malatya milletvekili adayları tam gün tam kadro seçim çalışmasına hız kesmeden devam ettiler.  Akçadağ ve Hekimhan ilçelerine bağlı köylerle şehir merkezindeki esnaf, dernek ve kurumlar ziyaret edildi.

Malatya merkezde seçim ziyaretlerinde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili adayı Mustafa Şahin, esnaftan tam destek aldı. Sokakta geçenlerle konuştu, tek tek ellerini sıktı.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Cemal Akın, esnaf ziyaretleri esnasında kendisine destek vereceklerini söyleyen, sevgi gösterisinde bulunanların çokluğuna tanık oldu.

Hekimhan ilçesinin köylerini ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili ve milletvekili adayı Öznur Çalık, öğrencilerle sohbet etti, derslerini sordu. Köylülerin sorularını dinledi, çözümler noktasında yardımcı oldu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve 24. dönem milletvekili adayı Mücahit Fındıklı ve milletvekili adayı Şanal Tosun, fabrikaları ve kurumları ziyaretlerinde halktan yakın ilgi gördüler.

AK Parti Malatya Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ömer Faruk Öz, Akçadağ ilçe ve köylerini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi, yaklaşan seçimde destek istedi.

Günü ziyaretlerle geçiren AK Kadrolar akşam da dört toplantıyla günü kapattı. İlk toplantı bir düğün salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Gençlik Kollarına verilen yemekte AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Milletvekili adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Şanal Tosun, merkez ilçe teşkilatı ve ilçe teşkilatından bazı isimler katıldı.

Toplantıda söz alan AK Parti Malatya Milletvekili ve milletvekili adayı Mücahit Fındıklı, AK Gençlere nasihatte bulundu. Fındıklı, bir üniversite öğrencisinin kendisine sorduğu soruyu aktararak, “AK Parti’de başbakanın yerini alabilecek başka bir isim var mı? Allah göstermesin Tayyip Erdoğan’ın başına bir şey gelse yerini kim dolduracak? Diye sordu bana. Ben de diyorum ki; işte sizler birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız. Biliniz ki Erdoğan artık dünyada bir marka haline gelmiştir. Ve şunu da bilmenizi istiyorum; anasının-babasının gönlünü kazanamayan milletin gönlünü kazanamaz. Onun için ananızın-babanızın gönlünü alacak işler yapın. Mazluma karşı yüzünüz yerde olsun,  diklenmeyin, ancak dik durun” nasihatlerde bulundu.

HAYALLER GERÇEKLEŞİYOR…

İlyas Mahallesinde bir düğün salonunda düzenlenen ve geniş katılımın sağlandığı toplantıya AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi ve AK Parti Malatya Milletvekili adayı Mustafa Şahin katıldılar.

İlyas Mahallesinde AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi, “Bu millet ilk defa AK Parti iktidarında devletin sosyal yönü ile tanıştı. Devletin sosyal yüzünü gördü. Siz destek verdikçe, siz Başbakanımız ve onun kadrolarının elini kuvvetlendirdikçe 2023 hedeflerine kolay ulaşacağız. En büyük problemimiz olan işsizliği 2023’e kadar bitme noktasına getireceğiz. En fazla % 5’lerde tutacağız.

Dün ülkemiz dünya gelişmiş ekonomik ülkeler sıralamasında 27. sırasında iken kısa sürede 17. sıraya yükselttik. Önümüzdeki süreçte ise dünyada ilk 10’a çıkaracağız. Bunu başaracağız. Çünkü yaptıklarımıza bakarsanız hak verirsiniz. Hayal bile edilemeyenler birer birer gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, ““İnsanımızın hayat standartlarının yükseltilmesi konusunda öncelikli projelerimizin arasına yerleştirdik. Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkına sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Almış olduğumuz kültür, inanmış olduğumuz değerler bize çok farklı, daha farklı bir sorumluk misyonu yüklemekte. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, onları şu an getirseniz bu ülkenin başına ve ne kadar eğitirseniz eğitin akıllarında ve asıllarında bu ülkeyi soyma noktasında ülkenin malı deniz yemeyen kim, diye yetişmişler. Her gittiğiniz yerde insanları dışladınız, insanlara hakaret ettiniz, insanların yaşam standartlarını geliştirmediniz. Biz ne diyoruz; Kürt halkı da bizim insanımız Türk’te bizim insanımız. Lazı da  Çerkezi de bu ülkenin değerleridir” diye konuştu.

Zafer istikrarın olacaktır

Bostanbaşı beldesinde gerçekleştirilen akşam toplantısına AK Parti Malatya Milletvekili adayları Cemal Akın ve Şanal Tosun katıldılar.

Bostanbaşı’nda coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Malatya milletvekili adayı Şanal Tosun, “12 Haziran’da sandıklarımıza gideceğiz ve sandıkları patlatacağız. Zafer Malatya’nın, zafer Türkiye’nin olacak. Zafer istikrarın olacak. Zafer inşallah sizin kararınızla hepimizin olacak.

Önümüzdeki dönem güçlü parlamento, yeni anayasa ve çetelerle mücadele dönemi olacak. Unutmayın ki, yaralı çete, yaralı kalırsa boş durmaz. Tamamen bitirmek gerekiyor. Bunun için de desteğinizin tam olması gerekiyor” diye konuştu.

Bostanbaşı beldesinde konuşan AK Parti Malatya milletvekili adayı Cemal Akın şu ifadeleri kullandı: “8 bucuk yıllık sürede yapılan hizmetleri yeterli bulmuyoruz. Ancak daha güzeline, daha faydalısına, daha iyisine Malatya’da, Barguzu’da, Türkiye’de layıktır. Bunun için de çalışmak gerekiyor ve bunun için de çalışılıyor. Şu anda Ak Parti hükümeti Devlet Demir Yolları’nı ayağa kaldırıyor. 1938’den sonra ihmal edilmiş, yüzüne bakılmamış, geliştirilmemişti. En ucuz nakliyat gemi, vapur, sonra demir yolu, sonra da karayolu ile yapılandır. Yeniden demiryolunun ihyasına başlandı. Kısa sürede hızlı trenin Malatya’mıza getirilmesi için çaba sarfedeceğiz”

Taştepe Mahallesinde coşkulu bir kalabalığın katıldığı toplantıya AK Parti Malatya Milletvekili ve milletvekili adayları Öznur Çalık ve Ömer Faruk katıldılar.

Toplantıda TBMM İdare Amiri ve milletvekili adayı Ömer Faruk Öz, yaptığı konuşmada; “Biz bu ülkede gelişmenin yanı sıra, yatırımların yanı sıra çeteler ve mafya ile de mücadeleyi eş zamanlı olarak yürüttük.

Önceliklerimizden birisi, olmazsa olmazlarımızdan birisi de demokratik bir ülke olmaktır. Demokrasi olmazsa iş de olmaz, maaş da olmaz, adalet de olmaz. Çünkü demokrasinin kesintiye uğratıldığı zamanda bu milletin parası, emeği, kanı, c anı, değerleri de sömürüldü, ülkemiz yalnızlaştırıldı. 12 Haziran’da sonra kalan işlerimizi tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Ne yaptıklarımızı merak edenler etrafına baksın…

Taştepe Mahallesinde gerçekleştirilen akşam toplantısında AK Parti milletvekili ve milletvekili adayı Öznur Çalık, “El atmadığımız konu kalmadı. Hizmet etmediğimiz kesim kalmadı. Ülkemiz şantiye gibi…

Malatya’da hayal bile edilemeyenleri tek tek hayata geçiriyoruz. 2002’den önce haftada  bir iki uçak gelirken şimdi Malatya’ya günde 8 uçağımız inip kalkıyor. Aynı gün Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Suudi Arabistan, Almanya’ya insanlarımız direkt olarak gidiyor ve dönebiliyorlar. Bu da AK Parti’nin farkını anlamak için yeter. Yaptıklarımızı merak edenler şöyle bir etrafına baksınlar. Görecekler neler yapıldığını” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız