SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Birinci de Malatya'dan

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Atletizm Federasyonu öncülüğünde Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık Belediyesi'nin destekleriyle yapılan 'Türkiye Yürüyüş Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri' nefes kesti.

Ayvalık ilçesinde düzenlenen Türkiye Ferdi Yürüyüş Şampiyonası, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayıp Marina ve Devlet Hastanesi önünde sona erdi. Şampiyona, büyük erkekler, büyük bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar, yıldız erkekler, yıldız bayanlar, 16 yaş altı erkekler ve 16 yaş altı bayanlar olmak üzere 8 kategoride gerçekleşti. Atletizm Milli Takımı'na girebilmek için atletler kıyasıya mücadele ederken, izleyenler keyifli dakikalar yaşadı.

Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların katıldığı şampiyonada, 'yıldız bayanlar' kategorisinde Samsun'dan katılarak yarışan Elif Koç, 5 kilometreyi 24.38'lik dereceyle bitirerek kendisine ait Türkiye rekorunu da egale etti.

Yarışmalar sonunda 20 bin metre büyük erkeklerde Diyarbakır'dan Recep Çelik birinci oldu. 20 bin metre büyük bayanlarda ise birinciliği İzmir'den Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Seniha Mutlu kazandı. 'Genç erkekler 10 bin metre yürüyüşleri'nde birinciliği Diyarbakır'dan Tacettin Kaya kazanırken, 'genç bayanlar 10 bin metre yarışları'nda ise birinciliği İzmir'den Pınar Karakan elde etti.

'Yıldız erkekler kategorisi'nde birinciliği Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden Mert Atlı kazanırken, 'yıldız bayanlarda' Samsun'dan yarışmalara katılan Elif Koç birinci oldu. '16 yaş altı erkekler yarışmaları'nda birinciliği Malatya'dan Emre Aslan, '16 yaş altı bayan yarışmaları'nda ise birinciliği Samsun'dan Aylin Kahraman elde etti.

75 sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye girenlere ödüllerini protokol tarafından verildi. Yarışmalarda 17 sporcu Atletizm Türk Milli Takımı'na girmeye hak kazandı.

Atletler, 17 Nisan'da Romanya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası ve 14 Mayıs'ta Meksika'da yapılacak olan Dünya Kupası finallerinde Türkiye'yi temsil edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız