SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Bülent Akın Vardı..

A- A+ PAYLAŞ

Mircea Lucescu'lu Galatasaray'ın Denizlispor'dan 8 milyon dolara transfer ettiği ve kulüp tarihinin en pahalı ilk 10 transferi arasında kendisine yer bulan Bülent Akın geçtiğimiz günlerde Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ile anlaştığını açıklamıştı.

2000-2001 sezonunda 8 milyon dolar karşılığında Denizlispor'dan Galatasaray'a transfer olan 32 yaşındaki Bülent Akın, şimdi Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor başarısı için çabalayacak.

Ligin ikinci yarısında Malatya'nın Spor Toto 2. Lig'de yer alan temsilcilerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyecek olan 1978 doğumlu Bülent Akın, 2000-2001 sezonu öncesi, Galatasaray'ın şu anki teknik direktörü, eski futbolcusu Gheorge Hagi'nin tavsiyesi üzerine, 22 yaşında Sarı-kırmızılı kulübe tam 8 milyon dolara transfer olmuştu.

Bülent Akın, Galatasaray'ın Real Madrid'i mağlup ederek kazandığı UEFA Süper Kupa zaferini de yaşayan kadroda yer alıyordu.

Galatasaray'da geçirdiği 2 sezonda un ardından pek bir varlık gösteremezken, kadro da istenmeyen adam ilan edilmişti. Fatih Terim tarafından sözleşmesi uzatılmayan Bülent Akın, sonrasında İngiltere Premier Ligi takımlarından Bolton Wanderers'a transfer olmuştu. Burada da beklediğini bulamayan Akın, daha sonra Akçaabat Sebatspor, Gençlerbirliği, Malatyaspor, Türk Telekom, İstanbulspor, Hollanda ekibi MVV Maasricht ve son olarak Ankara temsilcisi Pursaklarspor'un formalarını giymişti.

UEFA Süper Kupası'nı kaldıran Galatasaray'ın bir diğer yıldızı Mario Jardel de geçtiğimiz günlerde Brezilya 3. Ligi takımlarından Atletico Rio Negro'ya transfer olmuş, hatta kulüp taraftarlarına bir itfaiye aracının üzerinde şehir turu attırılarak tanıtılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız